Nieuws uit Winschoten

« < 7 8 9 10 11 > »

5e voorstelling Winschoter Stadsjournaal ook uitverkocht

Published 28 februari 2015 | By stadsjournaal Nadat de 1e vier! voorstellingen in mum van tijd uitverkocht waren is er een 5e voorstelling gepland op... lees verder »

Extra voorstelling op maandag 23 maart - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Extra voorstelling op maandag 23 maart

Published 25 februari 2015 | By stadsjournaal De kaartverkoop voor de voorstellingen van Het Winschoter Stadsjournaal op in de filmzaal van de nieuwe ... lees verder »

Reunie Winschoter Scholengemeenschap

Published 4 februari 2015 | By stadsjournaal Het Winschoter Stadsjournaal heeft op de WSG reünie een doorlopende filmvoorstelling verzorgd voor de r... lees verder »

Cultuurhuis De Klinker nadert voltooiing - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Cultuurhuis De Klinker nadert voltooiing

Published 25 januari 2015 | By stadsjournaal Het Winschoter Stadsjournaal is blij haar voorstellingen in de Klinker te kunnen geven. Uiteraard houdt ... lees verder »

Extra voorstelling donderdag 19 maart

Published 25 januari 2015 | By stadsjournaal De kaartverkoop voor de voorstellingen van Het Winschoter Stadsjournaal op 16, 17 en 18 maart in de filmz... lees verder »

Cultuurhuis De Klinker nadert voltooiing - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Cultuurhuis De Klinker nadert voltooiing

Het Winschoter Stadsjournaal is blij haar voorstellingen in de Klinker te kunnen geven. Uiteraard houdt Het Winschoter Stadsjournaal de voortgang van ... lees verder »

Beelden Stadsjournaal gebruikt in documentaire - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Beelden Stadsjournaal gebruikt in documentaire

Liesel Aussen is een Joods meisje uit het Duitse Leer, dat in 1938 met haar ouders naar Winschoten vlucht. Maar ook daar is de familie Aussen uiteinde... lees verder »

Jaarafsluiting OBS De Tweemaster gefilmd door Het Winschoter Stadsjournaal

ublished 7 juli 2014 | By stadsjournaal Op donderdag 3 juli werd een door de ouderraad van OBS De Tweemaster georganiseerde jaarafsluiting gefilmd. O... lees verder »

Toertocht Reik (v/h Driever’s Dale) - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Toertocht Reik (v/h Driever’s Dale)

Published 25 mei 2014 | By stadsjournaal Zondag 18 mei jl, werd voor de 25e keer de motor met zijspan toertocht georganiseerd voor de bewoners van he... lees verder »

Boekhandel Nieborg: Bedankt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Boekhandel Nieborg: Bedankt

Published 4 april 2014 | By stadsjournaal Vanwege administratieve redenen, waren we dit jaar wederom genoodzaakt de kaartverkoop van de voorstellinge... lees verder »

« < 7 8 9 10 11 > »
Uit de oude doos - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Uit de oude doos

Het Winschoter Stadsjournaal is opgericht in 1966 als Winschoter Journaal Film Groep, WJFG. Op de facebookpagina van Visserdijk History stond onlangs een foto van de 1e generatie filmers. Ook op deze... lees verder »

Drone vliegen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Drone vliegen

Wellicht is het u bekend dat het Winschoter Stadsjournaal de beschikking heeft over een drone. In het verleden hebben al vaak gebruik gemaakt van de prachtige beelden die het vliegen met een drone opl... lees verder »