Nieuws uit Winschoten

Trailer 50 jaar het Winschoter Stadsjournaal.

Published 6 juni 2015 | By Jan Witter In 2016 bestaat het Winschoter Stadsjournaal 50 jaar. Als opwarmer kunt u een alvast een “trailer” bekijke... lees verder »

From the garden - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

From the garden

Published 1 juni 2015 | By Jan Witter Op verzoek van de organisatie van het festival From the garden maakten twee cameramensen van het Winschoter Stad... lees verder »

Wil de nieuwe Fre Meis opstaan.

Published 1 juni 2015 | By Jan Witter Op vrijdag 29 mei heeft het Winschoter Stadsjournaal op verzoek van MMC, Met meer Cultuur, uit Borgercompagnie ... lees verder »

Toneelvoorstelling Oud Spoor

Published 25 mei 2015 | By Jan Witter Op 30 april 2015 voerden leerlingen van het Ubbo Emmius College het toneelstuk Oud Spoor op. Het stuk verhaalt... lees verder »

Voorverkoop voorstelling 2016 van start

Published 10 mei 2015 | By stadsjournaal Via de website van De Klinker (www.indeklinker.nl) zijn de kaarten voor de voorstellingen op 22 en 23 maart ... lees verder »

Problemen met website

Published 10 april 2015 | By stadsjournaal Update 15 mei 2015: De problemen met onze website zijn verholpen. Dit heeft meer tijd gekost dan aanvankel... lees verder »

Overweldigende belangstelling Voorstelling 2015 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Overweldigende belangstelling Voorstelling 2015

Published 25 maart 2015 | By stadsjournaal Maandag 23 maart j.l. was de laatste voorstelling uit een reeks van 5! voorstellingen in de bioscoopzaal va... lees verder »

5e voorstelling Winschoter Stadsjournaal ook uitverkocht

Published 28 februari 2015 | By stadsjournaal Nadat de 1e vier! voorstellingen in mum van tijd uitverkocht waren is er een 5e voorstelling gepland op... lees verder »

Extra voorstelling op maandag 23 maart - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Extra voorstelling op maandag 23 maart

Published 25 februari 2015 | By stadsjournaal De kaartverkoop voor de voorstellingen van Het Winschoter Stadsjournaal op in de filmzaal van de nieuwe ... lees verder »

Reunie Winschoter Scholengemeenschap

Published 4 februari 2015 | By stadsjournaal Het Winschoter Stadsjournaal heeft op de WSG reünie een doorlopende filmvoorstelling verzorgd voor de r... lees verder »

Voorstellingen afgelast! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Voorstellingen afgelast!

Zoals u ongetwijfeld in de media gelezen/gehoord zult hebben is ook theater de Klinker gesloten i.v.m. het Corona virus. Onze voorstellingen zijn dus ook niet door gegaan. We hopen op uw begrip; verde... lees verder »

Tipje van de sluier, onze voorstellingen van 2020 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Tipje van de sluier, onze voorstellingen van 2020

Sterrenmenu vanaf het witte doek in De Klinker De aanpak van het filmteam, oude en vertrouwde beelden koppelen aan vers materiaal, levert ook nu weer een aantal pakkende en indrukwekkende items op.... lees verder »