Nieuws uit Winschoten

« < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Druk projectie weekend - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Druk projectie weekend

Published 1 oktober 2016 | By Jan Witter Het weekend van 1 en 2 oktober stond in het teken van het verzorgen van projecties. Op zaterdag 1 oktober o... lees verder »

Alloway in concert - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Alloway in concert

Published 25 september 2016 | By Jan Witter Op zaterdag 24 september gaf de Winschoter coverband Alloway een uitverkocht sta-concert in de Klinker. R... lees verder »

Opening Klinker seizoen op 3 september. - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Opening Klinker seizoen op 3 september.

Published 31 augustus 2016 | By Jan Witter In de zalen van De Klinker waren weer vele voorstellingen en optredens, het Kunstencentrum hield op zaterd... lees verder »

Vrijwilligersavond RUN - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Vrijwilligersavond RUN

Published 15 juni 2016 | By Jan Witter Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond voor de medewerkers van de RUN kon men genieten van oude RUN-films u... lees verder »

The voices of POP - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

The voices of POP

Published 10 juni 2016 | By Jan Witter Donderdagavond 9 juni was er een presentatie en concert van De Muziekschool Oost-Groningen in de RABOzaal in ... lees verder »

De bal is rond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

De bal is rond

Published 16 mei 2016 | By Jan Witter Op zaterdag 14 mei was de voorstelling “” De bal is rond” te zien in theater de Klinker. De avond werd ge... lees verder »

Ontwikkelingen binnenstad - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Ontwikkelingen binnenstad

Published 8 mei 2016 | By Jan Witter Ook in het 51e levensjaar van het Winschoter Stadsjournaal blijven we de ontwikkelingen in de Winschoter binnens... lees verder »

Reisbioscoop

Published 17 april 2016 | By Jan Witter De afgelopen twee weken heeft het Winschoter Stadsjournaal weer filmavonden verzorgd voor een aantal verenigi... lees verder »

25 jaar Winschoter Schooltheater

Published 13 april 2016 | By Jan Witter Het Winschoter Schooltheater bestaat dit jaar 25 jaar. Op 11 en 12 april werd de jubileumvoorstelling maar li... lees verder »

Heerenzitting doet donatie - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Heerenzitting doet donatie

Published 8 april 2016 | By Jan Witter Woensdag 6 april heeft het Winschoter Stadsjournaal een donatie in ontvangst mogen nemen van de Heerenzittin... lees verder »

« < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Reisbioscoop weer op reis - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Reisbioscoop weer op reis

Al een aantal jaren komt het Winschoter Stadsjournaal met de reisbioscoop bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Ook op 16 november aanstaande zullen we weer een aantal films uit onze collectie verto... lees verder »

Triest nieuws - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Triest nieuws

Op 28 september 2019 overleed ons oud-lid Jan van der Grijspaarde. Jan raakte als buurman van Elzo en Betty Witter al in de beginjaren bij het Stadsjournaal betrokken, in die tijd nog de Winschoter Jo... lees verder »