Groninger Audio Visueel Archief

Groninger Audio Visueel Archief

Geschreven door:

Sinds april is ook ons zwart-wit archief overgedragen aan het GAVA in de stad Groningen. Alle producties vanaf 1966 en het kleurenfilm archief is al sinds 2015 in opslag bij de GAVA en nu dus ook het zwart-wit archief. Betere bewaaromstandigheden etc hebben ons reeds in 2014 doen besluiten om ons archief bij het GAVA onder te brengen. Uiteraard blijft het Winschoter Stadsjournaal eigenaar en het beheer houden over deze vaak unieke films over Winschoten en het Oldambt. Voor informatie over het GAVA zie onderstaande link naar de website van het GAVA.

Meer informatie op: https://www.filmbankgroningen.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

succesvolle voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

succesvolle voorstellingen

27 maart 2024 - Maandag 25 en dinsdag 26 maart zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker geweest. Nieuw dit jaar was dat we ook op de dinsdagmiddag een voorstelling hadden! We mochten ruim 900! bezoekers... lees verder »

Onze voorstellingen komen eraan....................... - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Onze voorstellingen komen eraan.......................

11 maart 2024 - Op 25 en 26 maart aanstaande zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. Kaarten zijn uitsluitend via de Klinker te verkrijgen, hetzij aan de kassa, of via de website van de Klinker. We hopen... lees verder »