we blijven filmen

1 2 3 4 > »
expositie Evert Brink - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

expositie Evert Brink

Agelopen november was er een tentoonstelling met werken van de Winschoter kunstschilder Evert Brink. Stichting oud Winschoten had een aantal werken... lees verder »

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt

Nu de donkere dagen weer aangebroken zijn, is dit vaak voor veel verenigingen het startsein voor de binnen(winter) activiteiten. Ook... lees verder »

Doalderstad - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Doalderstad

Traditiegetrouw hield de stichting Oud Winschoten haar jaarlijkse donateursavond op de maandag van Lutje Adrillen. In de Klinker waren ruim 300... lees verder »

Adrillen 2023 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Adrillen 2023

Tijdens de 1e Adrillen op maandag 6 november zal er in de filmzaal van Stichting Oud Winschoten de Adrillenfilm vertoond worden die we ter... lees verder »

te gast bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

te gast bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt

Zoals al eerder vermeld is de tijd van filmavonden bij verenigingen etc. weer aangebroken! Zo ook op zaterdag 18 november aanstaande wanneer we te... lees verder »

projecties - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

projecties

Het seizoen voor de projecties voor verenigingen en clubs is weer begonnen, de komende weken gaan de projectieploegen weer op pad om de clubs waar we... lees verder »

computerbestanden opschonen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

computerbestanden opschonen

Zo nu en dan moeten we ons archief opschonen en inventariseren en zorgen voor goede omschrijvingen van de gemaakte beelden. Op dit moment is een... lees verder »

RUN films bij Stichting oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

RUN films bij Stichting oud Winschoten

Tijdens de RUN op zaterdag 9 september vertoonde het Winschoter Stadsjournaal in samenwerking met stichting Oud Winschoten diverse RUN films die we... lees verder »

musical beukenlaanschool

Nu het schooljaar zo goed als ten einde is zijn er veel scholen die door het opvoeren van een musical afscheid nemen van de kinderen uit groep 8. Zo... lees verder »

Showtime bij BATO

Op zaterdag 8 juli gaf GV BATO haar jubileumshow in de Klinker. Ook bij het 125 jarig bestaan blijkt de vereniging nog springlevend! Ruim 250 leden... lees verder »

1 2 3 4 > »
expositie Evert Brink - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

expositie Evert Brink

Agelopen november was er een tentoonstelling met werken van de Winschoter kunstschilder Evert Brink. Stichting oud Winschoten had een aantal werken bijeen gebracht die het publiek in het onderkomen a... lees verder »

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt

Nu de donkere dagen weer aangebroken zijn, is dit vaak voor veel verenigingen het startsein voor de binnen(winter) activiteiten. Ook speeltuinvereniging Sint Vitusholt is weer begonnen met haar winter... lees verder »