we blijven filmen

1 2 3 4 > »
RUN films bij Stichting oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

RUN films bij Stichting oud Winschoten

Tijdens de RUN op zaterdag 9 september vertoonde het Winschoter Stadsjournaal in samenwerking met stichting Oud Winschoten diverse RUN films die we... lees verder »

musical beukenlaanschool

Nu het schooljaar zo goed als ten einde is zijn er veel scholen die door het opvoeren van een musical afscheid nemen van de kinderen uit groep 8. Zo... lees verder »

Showtime bij BATO

Op zaterdag 8 juli gaf GV BATO haar jubileumshow in de Klinker. Ook bij het 125 jarig bestaan blijkt de vereniging nog springlevend! Ruim 250 leden... lees verder »

Eenakterfestival Vita Nova

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni speelde Vita Nova twee eenakters in het openluchttheater Reiderwolde. Op de zondag maakte het Winschoter... lees verder »

Feestweek Blijham

Tijdens de feestweek van Blijham werden op zaterdag 10 juni unieke filmbeelden van zwembad Triton vertoond. Deze beelden zijn in de jaren 30 van de... lees verder »

SV Bovenburen 75 jaar

Op zaterdag 3 juni vierde SV Bovenburen het 75 jarig bestaan. Van oorsprong een speeltuinvereniging, nu meer een buurtvereniging en vooral bekend... lees verder »

Nieuwe cameramensen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe cameramensen

Tijdens onze voorstellingen in de Klinker deden we een oproep voor nieuwe vrijwilligers bij onze club. Onlangs mochten we Greetje Wolters begroeten... lees verder »

Te gast bij SV Bovenburen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Te gast bij SV Bovenburen

Vrijdagavond 14 april waren we te gast de SV Bovenburen. In hun clubgebouw , de oude Tromplaanschool, was door de vereniging een filmavond... lees verder »

Schooltheater - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Schooltheater

Nog maar net bekomen van het succes van onze voorstellingen op 20 en 21 maart gingen we weer over tot de orde van dag! Al een aantal jaren maken we... lees verder »

Geslaagde voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Geslaagde voorstellingen

Maandag 20 en dinsdag 21 maart waren onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. We mochten ruim 850! bezoekers begroeten. De vertoonde films... lees verder »

1 2 3 4 > »
RUN films bij Stichting oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

RUN films bij Stichting oud Winschoten

Tijdens de RUN op zaterdag 9 september vertoonde het Winschoter Stadsjournaal in samenwerking met stichting Oud Winschoten diverse RUN films die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. In het onderkomen... lees verder »

musical beukenlaanschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

musical beukenlaanschool

Nu het schooljaar zo goed als ten einde is zijn er veel scholen die door het opvoeren van een musical afscheid nemen van de kinderen uit groep 8. Zo ook de Beukenlaanschool uit Winschoten. In het verl... lees verder »