we blijven filmen

1 2 3 4 > »

SV Bovenburen 75 jaar

Op zaterdag 3 juni vierde SV Bovenburen het 75 jarig bestaan. Van oorsprong een speeltuinvereniging, nu meer een buurtvereniging en vooral bekend... lees verder »

Nieuwe cameramensen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe cameramensen

Tijdens onze voorstellingen in de Klinker deden we een oproep voor nieuwe vrijwilligers bij onze club. Onlangs mochten we Greetje Wolters begroeten... lees verder »

Te gast bij SV Bovenburen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Te gast bij SV Bovenburen

Vrijdagavond 14 april waren we te gast de SV Bovenburen. In hun clubgebouw , de oude Tromplaanschool, was door de vereniging een filmavond... lees verder »

Schooltheater - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Schooltheater

Nog maar net bekomen van het succes van onze voorstellingen op 20 en 21 maart gingen we weer over tot de orde van dag! Al een aantal jaren maken we... lees verder »

Geslaagde voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Geslaagde voorstellingen

Maandag 20 en dinsdag 21 maart waren onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. We mochten ruim 850! bezoekers begroeten. De vertoonde films... lees verder »

De laatste loodjes - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

De laatste loodjes

Zoals vaker moeten veel zaken nog geregeld worden voordat alle filmproducties klaar zijn. De teksten zijn ingesproken zodat de producties klaar zijn... lees verder »

voorstellingen 2023 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

voorstellingen 2023

Binnenkort is het weer zover: onze jaarlijkse voorstellingen in cultuurhuis de Klinker. Op maandag 20 en dinsdag 21 maart kunt u weer genieten van... lees verder »

Stilte voor de opnames - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Stilte voor de opnames

Op zaterdag 11 februari maakten we traditiegetrouw een registratie van het toneelstuk dat Vita Nova in de kleine zaal van de Klinker speelde. Al vele... lees verder »

Werk aan de winkel............montagetijd!

Nu het jaar 2023 al mooi op gang is, betekent dit voor ons een drukke tijd! Voor de voorstellingen in maart wordt door onze editors druk gewerkt aan... lees verder »

Prettige feestdagen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Prettige feestdagen

Het jaar 2022 is bijna voorbij en dus staat 2023 voor de deur. Gelukkig hebben we het vertrouwde leven weer kunnen oppakken en hopen u op een van... lees verder »

1 2 3 4 > »
SV Bovenburen 75 jaar - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

SV Bovenburen 75 jaar

Op zaterdag 3 juni vierde SV Bovenburen het 75 jarig bestaan. Van oorsprong een speeltuinvereniging, nu meer een buurtvereniging en vooral bekend door de wandelafdeling. Deze wandelafdeling organiseer... lees verder »

Nieuwe cameramensen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe cameramensen

Tijdens onze voorstellingen in de Klinker deden we een oproep voor nieuwe vrijwilligers bij onze club. Onlangs mochten we Greetje Wolters begroeten binnen onze club. Greetje filmt en monteert al een ... lees verder »