we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

1 2 3 4 > »
Eindmusical Beukenlaanschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Eindmusical Beukenlaanschool

17 juli 2024 - Nu de vakantie weer voor de deur staat is het ook de tijd van de schoolafscheidsfeesten. In het verleden hebben we al veel van deze feesten op film... lees verder »

Vita Nova speelt in amfitheater - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Vita Nova speelt in amfitheater

30 juni 2024 - Op zaterdagavond en zondagmiddag (29/30 juni) speelde toneelvereniging Vita Nova in het Amfitheater Reiderwolde. Er werden twee eenakters gespeeld,... lees verder »

expositie Toos Hagenaars - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

expositie Toos Hagenaars

23 mei 2024 - In de oude Pabo, waar stichting Oud Winschoten onderdak heeft kunt u t/m 15 juni een expositie bewonderen met werken van Toos Hagenaars. Ze is vooral... lees verder »

QSIL Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

QSIL Winschoten

8 mei 2024 - De aanleiding is triest: we kregen onlangs het verzoek om archiefbeelden te leveren van de QSIL vestiging te Winschoten. De meeste Winschoters kennen... lees verder »

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren... lees verder »

succesvolle voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

succesvolle voorstellingen

27 maart 2024 - Maandag 25 en dinsdag 26 maart zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker geweest. Nieuw dit jaar was dat we ook op de dinsdagmiddag een... lees verder »

Onze voorstellingen komen eraan....................... - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Onze voorstellingen komen eraan.......................

11 maart 2024 - Op 25 en 26 maart aanstaande zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. Kaarten zijn uitsluitend via de Klinker te verkrijgen, hetzij aan de... lees verder »

We zijn er bijna..................... - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

We zijn er bijna.....................

6 maart 2024 - Dit is de titel van de voorstelling die het Winschoter schooltheater 6 keer in de Klinker speelde. Ook deze keer bezochten ruim 1100 basisschool... lees verder »

Filmmiddagen in de Emmaheerdt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmmiddagen in de Emmaheerdt

28 februari 2024 - Op 26 en 27 februari verzorgde ons projectieteam twee filmmiddagen in de Emmaheerdt. Het recreatieteam van de Emmaheerdt leek het een leuk idee om... lees verder »

1 2 3 4 > »
Eindmusical Beukenlaanschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Eindmusical Beukenlaanschool

17 juli 2024 - Nu de vakantie weer voor de deur staat is het ook de tijd van de schoolafscheidsfeesten. In het verleden hebben we al veel van deze feesten op film gezet en dit jaar maakten we een registratie van... lees verder »

Vita Nova speelt in amfitheater - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Vita Nova speelt in amfitheater

30 juni 2024 - Op zaterdagavond en zondagmiddag (29/30 juni) speelde toneelvereniging Vita Nova in het Amfitheater Reiderwolde. Er werden twee eenakters gespeeld, waarvan het Winschoter Stadsjournaal een... lees verder »