we blijven filmen

We blijven filmen

Ondanks dat het nog steeds wat gekke tijden zijn (geweest) blijven we natuurlijk wel actief!
Zo zijn we alweer begonnen met het voorbereiden van nieuwe producties voor het komende jaar. Op dit moment zijn we onder meer bezig met het maken van en film over het voormalige OZMI terrein dat een compleet nieuwe wijk gaat/is geworden. Klik op het PDF icoon om een foto te bekijken.

En voor het laatste nieuws omtrent de voorstellingen van 2023 houd deze website en die van de Klinker in de gaten!!

Download PDF informatieDownload PDF informatie: toemaar.jpg

1 2 3 4 > »
Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt

De speeltuinvereniging Sint Vitusholt is een regelmatige "klant" van het Winschoter Stadsjournaal om door ons een filmavond te laten verzorgen! Ook... lees verder »

Rollershow WKC - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Rollershow WKC

Ook dit jaar mochten we weer een registratie maken van de Rollershow die WKC traditiegetrouw in de Klinker geeft. Het was weer een wervelende... lees verder »

Donateursavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Donateursavond

Op maandag 14 november, Lutje Adrillen, hield stichting Oud Winschoten traditioneel haar donateursavond in de Klinker. Tijdens de goed bezochte avond... lees verder »

Einde kegelclub Sint Vitus

Zondagmiddag 2 oktober waren we te gast bij Heren Kegel Club Sint Vitus. In cafe Carambole was een samenkomst van de leden met hun dames. De... lees verder »

WVV 125 jaar - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

WVV 125 jaar

Op zaterdag 3 sept vierde WVV het 125 jarig bestaan van de vereniging. In de middag was er een reunistenwedstrijd en vanaf 20.00 barstte het feest in... lees verder »

Waterbei 2022 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Waterbei 2022

Zaterdagavond 27 augustus sloot Theater Tol op spectaculaire wijze in de Blauwe Stad Waterbei 2022 af! Deze luchtvoorstelling is een mix van... lees verder »

Projecties bij speciale gelegenheden - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Projecties bij speciale gelegenheden

Onlangs verzorgde het Winschoter Stadsjournaal een filmvoorstelling voor een vriendengroep die voor een gezellige middag bij elkaar kwamen. Deze... lees verder »

Semper Florens Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Semper Florens Winschoten

Onlangs vierde Semper Florens Winschoten het 60 jarig bestaan. Ook in ons archief hadden we beelden van activiteiten van deze vereniging die tijdens... lees verder »

Niemandsland - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Niemandsland

Toneelvereniging Vita Nova speelde op zaterdag 25 en zondag 26 juni een klein eenakterfestival in het amfitheater Reiderwolde met de titel... lees verder »

Sint Vitusschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Sint Vitusschool

Op zaterdag 18 juni hield de Sint Vitusschool een reunie in het schoolgebouw aan de Dwingeloweg. Veel oud-leerlingen genoten van het dagprogramma dat... lees verder »

1 2 3 4 > »
Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt

De speeltuinvereniging Sint Vitusholt is een regelmatige "klant" van het Winschoter Stadsjournaal om door ons een filmavond te laten verzorgen! Ook 19 november waren we weer te gast in het verenigings... lees verder »

Rollershow WKC - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Rollershow WKC

Ook dit jaar mochten we weer een registratie maken van de Rollershow die WKC traditiegetrouw in de Klinker geeft. Het was weer een wervelende voorstelling die met veel plezier opgevoerd werd. Mocht u ... lees verder »