we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

1 2 3 4 > »
QSIL Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

QSIL Winschoten

8 mei 2024 - De aanleiding is triest: we kregen onlangs het verzoek om archiefbeelden te leveren van de QSIL vestiging te Winschoten. De meeste Winschoters kennen... lees verder »

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren... lees verder »

succesvolle voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

succesvolle voorstellingen

27 maart 2024 - Maandag 25 en dinsdag 26 maart zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker geweest. Nieuw dit jaar was dat we ook op de dinsdagmiddag een... lees verder »

Onze voorstellingen komen eraan....................... - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Onze voorstellingen komen eraan.......................

11 maart 2024 - Op 25 en 26 maart aanstaande zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. Kaarten zijn uitsluitend via de Klinker te verkrijgen, hetzij aan de... lees verder »

We zijn er bijna..................... - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

We zijn er bijna.....................

6 maart 2024 - Dit is de titel van de voorstelling die het Winschoter schooltheater 6 keer in de Klinker speelde. Ook deze keer bezochten ruim 1100 basisschool... lees verder »

Filmmiddagen in de Emmaheerdt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmmiddagen in de Emmaheerdt

28 februari 2024 - Op 26 en 27 februari verzorgde ons projectieteam twee filmmiddagen in de Emmaheerdt. Het recreatieteam van de Emmaheerdt leek het een leuk idee om... lees verder »

Moord in de coulissen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Moord in de coulissen

10 februari 2024 - Ook dit jaar mochten we weer een registratie van de voorstelling maken die toneelvereniging Vita Nova speelde in de kleine zaal van cultuurhuis de... lees verder »

Filmbank Groningen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmbank Groningen

12 januari 2024 - Zoals wellicht bekend heeft het Winschoter Stadsjournaal via Richard Jager de filmcollectie van Gerard Frinking mogen ontvangen. Helaas zaten er... lees verder »

Toosst op het nieuwe jaar - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Toosst op het nieuwe jaar

31 december 2023 - Zaterdag 30 december sloot het Winschoter Stadsjournaal 2023 filmisch af door het maken van een registratie van het optreden van de coverband Toosst... lees verder »

1 2 3 4 > »
QSIL Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

QSIL Winschoten

8 mei 2024 - De aanleiding is triest: we kregen onlangs het verzoek om archiefbeelden te leveren van de QSIL vestiging te Winschoten. De meeste Winschoters kennen deze fabriek als een Phiiips vestiging die de... lees verder »

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »