we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »
De laatste loodjes - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

De laatste loodjes

8 maart 2023 - Zoals vaker moeten veel zaken nog geregeld worden voordat alle filmproducties klaar zijn. De teksten zijn ingesproken zodat de producties klaar zijn... lees verder »

voorstellingen 2023 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

voorstellingen 2023

1 maart 2023 - Binnenkort is het weer zover: onze jaarlijkse voorstellingen in cultuurhuis de Klinker. Op maandag 20 en dinsdag 21 maart kunt u weer genieten van... lees verder »

Stilte voor de opnames - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Stilte voor de opnames

10 februari 2023 - Op zaterdag 11 februari maakten we traditiegetrouw een registratie van het toneelstuk dat Vita Nova in de kleine zaal van de Klinker speelde. Al vele... lees verder »

Werk aan de winkel............montagetijd!

18 januari 2023 - Nu het jaar 2023 al mooi op gang is, betekent dit voor ons een drukke tijd! Voor de voorstellingen in maart wordt door onze editors druk gewerkt aan... lees verder »

Prettige feestdagen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Prettige feestdagen

18 december 2022 - Het jaar 2022 is bijna voorbij en dus staat 2023 voor de deur. Gelukkig hebben we het vertrouwde leven weer kunnen oppakken en hopen u op een van... lees verder »

Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt

19 november 2022 - De speeltuinvereniging Sint Vitusholt is een regelmatige "klant" van het Winschoter Stadsjournaal om door ons een filmavond te laten verzorgen! Ook... lees verder »

Rollershow WKC - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Rollershow WKC

19 november 2022 - Ook dit jaar mochten we weer een registratie maken van de Rollershow die WKC traditiegetrouw in de Klinker geeft. Het was weer een wervelende... lees verder »

Donateursavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Donateursavond

14 november 2022 - Op maandag 14 november, Lutje Adrillen, hield stichting Oud Winschoten traditioneel haar donateursavond in de Klinker. Tijdens de goed bezochte avond... lees verder »

Einde kegelclub Sint Vitus

2 oktober 2022 - Zondagmiddag 2 oktober waren we te gast bij Heren Kegel Club Sint Vitus. In cafe Carambole was een samenkomst van de leden met hun dames. De... lees verder »

WVV 125 jaar - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

WVV 125 jaar

3 september 2022 - Op zaterdag 3 sept vierde WVV het 125 jarig bestaan van de vereniging. In de middag was er een reunistenwedstrijd en vanaf 20.00 barstte het feest in... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »
expositie Toos Hagenaars - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

expositie Toos Hagenaars

23 mei 2024 - In de oude Pabo, waar stichting Oud Winschoten onderdak heeft kunt u t/m 15 juni een expositie bewonderen met werken van Toos Hagenaars. Ze is vooral bekend van het beeld van Tula wat jarenlang voor... lees verder »

QSIL Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

QSIL Winschoten

8 mei 2024 - De aanleiding is triest: we kregen onlangs het verzoek om archiefbeelden te leveren van de QSIL vestiging te Winschoten. De meeste Winschoters kennen deze fabriek als een Phiiips vestiging die de... lees verder »