we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Schooltheater - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Schooltheater

24 maart 2023 - Nog maar net bekomen van het succes van onze voorstellingen op 20 en 21 maart gingen we weer over tot de orde van dag! Al een aantal jaren maken we... lees verder »

Geslaagde voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Geslaagde voorstellingen

22 maart 2023 - Maandag 20 en dinsdag 21 maart waren onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. We mochten ruim 850! bezoekers begroeten. De vertoonde films... lees verder »

De laatste loodjes - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

De laatste loodjes

8 maart 2023 - Zoals vaker moeten veel zaken nog geregeld worden voordat alle filmproducties klaar zijn. De teksten zijn ingesproken zodat de producties klaar zijn... lees verder »

voorstellingen 2023 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

voorstellingen 2023

1 maart 2023 - Binnenkort is het weer zover: onze jaarlijkse voorstellingen in cultuurhuis de Klinker. Op maandag 20 en dinsdag 21 maart kunt u weer genieten van... lees verder »

Stilte voor de opnames - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Stilte voor de opnames

10 februari 2023 - Op zaterdag 11 februari maakten we traditiegetrouw een registratie van het toneelstuk dat Vita Nova in de kleine zaal van de Klinker speelde. Al vele... lees verder »

Werk aan de winkel............montagetijd!

18 januari 2023 - Nu het jaar 2023 al mooi op gang is, betekent dit voor ons een drukke tijd! Voor de voorstellingen in maart wordt door onze editors druk gewerkt aan... lees verder »

Prettige feestdagen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Prettige feestdagen

18 december 2022 - Het jaar 2022 is bijna voorbij en dus staat 2023 voor de deur. Gelukkig hebben we het vertrouwde leven weer kunnen oppakken en hopen u op een van... lees verder »

Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt

19 november 2022 - De speeltuinvereniging Sint Vitusholt is een regelmatige "klant" van het Winschoter Stadsjournaal om door ons een filmavond te laten verzorgen! Ook... lees verder »

Rollershow WKC - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Rollershow WKC

19 november 2022 - Ook dit jaar mochten we weer een registratie maken van de Rollershow die WKC traditiegetrouw in de Klinker geeft. Het was weer een wervelende... lees verder »

Donateursavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Donateursavond

14 november 2022 - Op maandag 14 november, Lutje Adrillen, hield stichting Oud Winschoten traditioneel haar donateursavond in de Klinker. Tijdens de goed bezochte avond... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Eindmusical Beukenlaanschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Eindmusical Beukenlaanschool

17 juli 2024 - Nu de vakantie weer voor de deur staat is het ook de tijd van de schoolafscheidsfeesten. In het verleden hebben we al veel van deze feesten op film gezet en dit jaar maakten we een registratie van... lees verder »

Vita Nova speelt in amfitheater - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Vita Nova speelt in amfitheater

30 juni 2024 - Op zaterdagavond en zondagmiddag (29/30 juni) speelde toneelvereniging Vita Nova in het Amfitheater Reiderwolde. Er werden twee eenakters gespeeld, waarvan het Winschoter Stadsjournaal een... lees verder »