we blijven filmen

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Einde kegelclub Sint Vitus

2 oktober 2022 - Zondagmiddag 2 oktober waren we te gast bij Heren Kegel Club Sint Vitus. In cafe Carambole was een samenkomst van de leden met hun dames. De... lees verder »

WVV 125 jaar - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

WVV 125 jaar

3 september 2022 - Op zaterdag 3 sept vierde WVV het 125 jarig bestaan van de vereniging. In de middag was er een reunistenwedstrijd en vanaf 20.00 barstte het feest in... lees verder »

Waterbei 2022 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Waterbei 2022

27 augustus 2022 - Zaterdagavond 27 augustus sloot Theater Tol op spectaculaire wijze in de Blauwe Stad Waterbei 2022 af! Deze luchtvoorstelling is een mix van... lees verder »

Projecties bij speciale gelegenheden - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Projecties bij speciale gelegenheden

28 juli 2022 - Onlangs verzorgde het Winschoter Stadsjournaal een filmvoorstelling voor een vriendengroep die voor een gezellige middag bij elkaar kwamen. Deze... lees verder »

Semper Florens Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Semper Florens Winschoten

5 juli 2022 - Onlangs vierde Semper Florens Winschoten het 60 jarig bestaan. Ook in ons archief hadden we beelden van activiteiten van deze vereniging die tijdens... lees verder »

Niemandsland - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Niemandsland

26 juni 2022 - Toneelvereniging Vita Nova speelde op zaterdag 25 en zondag 26 juni een klein eenakterfestival in het amfitheater Reiderwolde met de titel... lees verder »

Sint Vitusschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Sint Vitusschool

17 juni 2022 - Op zaterdag 18 juni hield de Sint Vitusschool een reunie in het schoolgebouw aan de Dwingeloweg. Veel oud-leerlingen genoten van het dagprogramma dat... lees verder »

projecties Emmaheerdt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

projecties Emmaheerdt

25 mei 2022 - Onlangs is het Winschoter Stadsjournaal begonnen met het verzorgen van een aantal voorstellingen in de Emmaheerdt De activiteitencommissie... lees verder »

Nederland op film

14 mei 2022 - Nog voor dat de films van de Frinking collectie goed beschreven zijn door de Groninger Archieven is er vanuit Hilversum al belangstelling getoond... lees verder »

Frinking collectie - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Frinking collectie

9 april 2022 - Zoals al eerder gemeld heeft het Winschoter Stadsjournaal naast de Vissersdijkfilm ook de hele "Frinking" collectie van de familie Jager mogen... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Moord in de coulissen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Moord in de coulissen

10 februari 2024 - Ook dit jaar mochten we weer een registratie van de voorstelling maken die toneelvereniging Vita Nova speelde in de kleine zaal van cultuurhuis de Klinker. Al vele jaren maken we registraties van de... lees verder »

Filmbank Groningen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmbank Groningen

12 januari 2024 - Zoals wellicht bekend heeft het Winschoter Stadsjournaal via Richard Jager de filmcollectie van Gerard Frinking mogen ontvangen. Helaas zaten er weinig beelden van Winschoten in deze collectie, maar... lees verder »