we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

« < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Nieuwe aanwinst, een juweel! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe aanwinst, een juweel!

3 juli 2021 - Onlangs kregen we via Richard Jager, bekend van Vissersdijk History, een dubbel 8 film uit 1967 die ooit door zijn vader gemaakt is. De film bestaat... lees verder »

Oude beelden OZMI - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Oude beelden OZMI

14 juni 2021 - Onlangs kregen we via de zoon van oud-directeur Postma van de voormalige OZMI unieke beelden van het plaatsen van de poedertoren in de jaren... lees verder »

Oude films over Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Oude films over Winschoten

10 april 2021 - Zoals wellicht bekend beheert het Winschoter Stadsjournaal naast haar eigen films ook films van "derden". We proberen ook oude films over Winschoten... lees verder »

Voordat het los gaat! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Voordat het los gaat!

31 maart 2021 - Op 31 maart 2021 was onze cameraman Thies op pad om, voordat het Sint Vitusholt vanaf april op de schop gaat, beelden te maken van de... lees verder »

voorstelling 2021 verplaatst naar 2022!! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

voorstelling 2021 verplaatst naar 2022!!

12 maart 2021 - Helaas is de voorstelling van 2021 door de huidige maatregelen aangaande de coronaperikelen weer verplaatst! De bedoeling was om op 22 en 23 maart... lees verder »

Winters Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Winters Winschoten

14 februari 2021 - Ook tijdens de de winter blijven we natuurlijk actief met filmen. Als het weer het toelaat zijn we ook bezig om luchtopnames te maken van Winschoten,... lees verder »

Online balletlessen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Online balletlessen

25 januari 2021 - Sinds kort verzorgt de balletschool van het Kunstencentrum in de Klinker de balletlessen online. Door de corona perikelen is het niet mogelijk om de... lees verder »

Het nieuwe jaar 2021. - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Het nieuwe jaar 2021.

28 december 2020 - We hopen als team van het Winschoter Stadsjournaal dat u gezond en veilig 2021 ingegaan bent! Daarnaast hopen we natuurlijk dat het normale leven... lees verder »

Kerst 2020 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Kerst 2020

21 december 2020 - Als team van het Winschoter Stadsjournaal wensen we u een prettige Kerst en hopen u op een van onze voorstellingen, 22 en 23 maart 2021 te ontmoeten!... lees verder »

Eindejaars bingo WVV - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Eindejaars bingo WVV

19 december 2020 - Op zaterdag 19 december organiseerde de jeugdcommissie van WVV een bingo avond. Door de Corona perikelen kon dit, uiteraard, niet in de vertrouwde... lees verder »

« < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »