we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

« < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Theaterseizoen begonnen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Theaterseizoen begonnen

7 september 2019 - In september begint traditiegetrouw het nieuwe theaterseizoen van de Klinker met het Tellerlikker Festival. Ook het Winschoter Stadsjournaal is,... lees verder »

Filmavonden in Old Wolde - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavonden in Old Wolde

27 augustus 2019 - Vanaf 29 augustus verzorgt het Winschoter Stadsjournaal weer filmavonden in Old Wolde. Op elke laatste donderdag van de maand worden een aantal films... lees verder »

Locatietheater Vita Nova - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Locatietheater Vita Nova

30 juni 2019 - De Winschoter toneelvereniging Vita Nova speelde zondag 30 juni drie eenakters op drie locaties in Winschoten. Thema: `Waanzinnig gelukkig`. De... lees verder »

Poort van Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Poort van Winschoten

18 juni 2019 - Op dit moment wordt druk gewerkt aan de afbraak van de bibliotheek aan de Johan Modastraat. Eerder is de supermarkt al afgebroken, Uiteraard blijft... lees verder »

Heerenzitting - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Heerenzitting

26 mei 2019 - Zaterdag 25 mei organiseerde de Heerenzitting Winschoten voor de 2e keer de Grunniger Laand Rally. Ook van deze editie maakte het Winschoter... lees verder »

Uit de oude doos - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Uit de oude doos

23 mei 2019 - Het Winschoter Stadsjournaal is opgericht in 1966 als Winschoter Journaal Film Groep, WJFG. Op de facebookpagina van Visserdijk History stond onlangs... lees verder »

Drone vliegen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Drone vliegen

16 mei 2019 - Wellicht is het u bekend dat het Winschoter Stadsjournaal de beschikking heeft over een drone. In het verleden hebben al vaak gebruik gemaakt van de... lees verder »

Groninger Audio Visueel Archief - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Groninger Audio Visueel Archief

18 april 2019 - Sinds april is ook ons zwart-wit archief overgedragen aan het GAVA in de stad Groningen. Alle producties vanaf 1966 en het kleurenfilm archief is al... lees verder »

Reisbioscoop - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Reisbioscoop

15 april 2019 - Reeds een aantal jaren worden we door de speeltuinvereniging Sint Vitusholt uitgenodigd om een filmavond te verzorgen. Ook op zaterdagavond 13 april... lees verder »

Het zijn net(te) mensen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Het zijn net(te) mensen

5 april 2019 - Dit is de titel van het stuk dat het Winschoter Schooltheater dit jaar 7 ! keer speelde in de Klinker. Al jaren maakt deze bevlogen theatergroep ,... lees verder »

« < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »