we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

Donateursavond Oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Donateursavond Oud Winschoten

12 november 2018 - Traditiegetrouw is de donateursavond van stichting Oud Winschoten op de Leutje Adrilln, de 2e maandag in november. Ook dit jaar op 12 november was... lees verder »

Heerenzitting doet donatie - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Heerenzitting doet donatie

11 november 2018 - Vrijdagavond 9 november werd in de kantine van de VV Bato een cheuqe van de Heerenzitting aan het Winschoter Stadsjournaal overhandigd. De... lees verder »

Reisbioscoop - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Reisbioscoop

18 oktober 2018 - Speeltuinvereniging Sint Vitusholt is een actieve vereniging die naast het runnen van de speeltuin aan de Kastanjelaan te Winschoten ook veel andere... lees verder »

Op deze dag brandde Dommering in 1967 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Op deze dag brandde Dommering in 1967

2 augustus 2018 - Op 1 augustus brandde Hotel Dommering in 1967 voor de eerste keer. Naar aanleiding hiervan schreef Pieter de Hart in de column "Deze dag in de... lees verder »

Sproakwotter - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Sproakwotter

26 juli 2018 - Sproakwotter, het duo bestaande uit Martin Blok en Harry van Boven kwam met de vraag of ze beelden uit ons archief mochten gebruiken voor een... lees verder »

Showtime! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Showtime!

25 juli 2018 - Bewegen is voor jong en oud, dat is waar de GV Bato voor staat. Dit jaar bestaat Bato 135 jaar en dat was in dit jubileumjaar genoeg aanleiding om... lees verder »

gospelkoor Joyce - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

gospelkoor Joyce

25 juli 2018 - Op 23 juni trad het gospelkoor Joyce op in theater de Klinker. Het Stadsjournaal werd gevraagd een meer cameraregistratie van dit optreden te maken.... lees verder »

Heerenzitting. - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Heerenzitting.

25 juli 2018 - Op zaterdag 9 juni organiseerde de Heerenzitting Winschoten de Grunneger Laand Rally. Het Stadsjournaal werd gevraagd een film van dit evenement te... lees verder »

Scouting Sint Vitus 100 jaar - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Scouting Sint Vitus 100 jaar

25 juli 2018 - Op zaterdag 24 maart vierde de scoutingsgroep Sint Vitus het 100 jarig bestaan. Bij eerdere vieringen was het Stadsjournaal ook aanwezig en ook bij... lees verder »

Succesvolle voorstellingen 2018 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Succesvolle voorstellingen 2018

21 maart 2018 - Published 21 maart 2018 | By Jan Witter Maandag 19 en dinsdag 20 maart waren onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. We mochten bijna 1000!... lees verder »

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »