we blijven filmen

We blijven filmen

Ondanks dat het nog steeds wat gekke tijden zijn (geweest) blijven we natuurlijk wel actief!
Zo zijn we alweer begonnen met het voorbereiden van nieuwe producties voor het komende jaar. Op dit moment zijn we onder meer bezig met het maken van en film over het voormalige OZMI terrein dat een compleet nieuwe wijk gaat/is geworden. Klik op het PDF icoon om een foto te bekijken.

En voor het laatste nieuws omtrent de voorstellingen van 2023 houd deze website en die van de Klinker in de gaten!!

Download PDF informatieDownload PDF informatie: toemaar.jpg

Archief uit Stadhuis naar Groninger Archieven - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Archief uit Stadhuis naar Groninger Archieven

Published 2 december 2016 | By Jan Witter Het omvangrijke archief van het Winschoter Stadsjournaal dat meer dan 50 jaar opgeslagen is geweest in het... lees verder »

WVV 120 jaar - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

WVV 120 jaar

Published 27 november 2016 | By Jan Witter Zaterdag 26 november vierde WVV haar 120 jarig bestaan. RTV Noord zocht beelden uit de jaren zestig toen... lees verder »

Reisbioscoop - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Reisbioscoop

Published 20 november 2016 | By Jan Witter Zoals bekend verzorgt het Winschoter Stadsjournaal ook voorstellingen bij verenigingen etc. Ook op... lees verder »

Eenakterfestival - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Eenakterfestival

Published 20 november 2016 | By Jan Witter Zaterdagavond 19 november werd een oude traditie in ere hersteld, het eenakterfestival in de Klinker.... lees verder »

Oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Oud Winschoten

Published 16 november 2016 | By Jan Witter Op 14 november, tweede Adrillen, hield stichting Oud Winschoten de jaarlijkse donateursavond in de... lees verder »

80 jaar Adrillen in beeld - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

80 jaar Adrillen in beeld

Published 8 november 2016 | By Jan Witter Op 7 november j.l. was het de 1e Adrillen. In de Klinker werd als vanouds de Hobbybeurs gehouden en... lees verder »

Dag van de Groninger geschiedenis - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Dag van de Groninger geschiedenis

Published 7 oktober 2016 | By Jan Witter Tijdens de Dag van de Groninger geschiedenis heeft het Winschoter Stadsjournaal haar archief overgedragen... lees verder »

Druk projectie weekend - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Druk projectie weekend

Published 1 oktober 2016 | By Jan Witter Het weekend van 1 en 2 oktober stond in het teken van het verzorgen van projecties. Op zaterdag 1 oktober... lees verder »

Alloway in concert - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Alloway in concert

Published 25 september 2016 | By Jan Witter Op zaterdag 24 september gaf de Winschoter coverband Alloway een uitverkocht sta-concert in de Klinker.... lees verder »

Opening Klinker seizoen op 3 september. - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Opening Klinker seizoen op 3 september.

Published 31 augustus 2016 | By Jan Witter In de zalen van De Klinker waren weer vele voorstellingen en optredens, het Kunstencentrum hield op... lees verder »

Werk aan de winkel............montagetijd! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Werk aan de winkel............montagetijd!

Nu het jaar 2023 al mooi op gang is, betekent dit voor ons een drukke tijd! Voor de voorstellingen in maart wordt door onze editors druk gewerkt aan de filmproducties die we gaan vertonen. De montages... lees verder »

Prettige feestdagen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Prettige feestdagen

Het jaar 2022 is bijna voorbij en dus staat 2023 voor de deur. Gelukkig hebben we het vertrouwde leven weer kunnen oppakken en hopen u op een van onze voorstellingen in maart 2023 te mogen ontmoeten! ... lees verder »