we blijven filmen

We blijven filmen

Ondanks dat het nog steeds wat gekke tijden zijn (geweest) blijven we natuurlijk wel actief!
Zo zijn we alweer begonnen met het voorbereiden van nieuwe producties voor het komende jaar. Op dit moment zijn we onder meer bezig met het maken van en film over het voormalige OZMI terrein dat een compleet nieuwe wijk gaat/is geworden. Klik op het PDF icoon om een foto te bekijken.

En voor het laatste nieuws omtrent de voorstellingen van 2023 houd deze website en die van de Klinker in de gaten!!

Download PDF informatieDownload PDF informatie: toemaar.jpg

Laatste kerkdienst PGW in Vennekerk - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Laatste kerkdienst PGW in Vennekerk

Published 3 januari 2016 | By stadsjournaal Op zondag 3 januari 2016 vond de laatste kerkdienst van de Protestante Gemeente Winschoten (PGW) in de... lees verder »

Een gelukkig nieuwjaar. Dat het goud mag goan.

Published 1 januari 2016 | By stadsjournaal De medewerkers van Het Winschoter Stadsjournaal wenst iedereen een gezond, gelukkig en mooi 2016. Dit... lees verder »

Pe en Rinus. - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Pe en Rinus.

Published 19 december 2015 | By Jan Witter Het archief van het Winschoter Stadsjournaal lijkt wel schier onuitputtelijk. Vrijdag 18 december werden... lees verder »

Klinker weekend

Published 14 december 2015 | By Jan Witter Het weekend van 12 en 13 december stond voor de crew van het Winschoter Stadsjournaal volledig in het... lees verder »

Live registratie Imagine van de Top 2000 live band.

Published 9 december 2015 | By stadsjournaal Op 4 december 2015 werd het Stadsjournaal benaderd door Leo Hegge van De Klinker, of we die avond een... lees verder »

Nieuw oud beeldmateriaal

Published 2 december 2015 | By stadsjournaal Onlangs bezocht mevrouw G. Groeneveld uit Odijk en oud inwoonster van Winschoten, een bijeenkomst van... lees verder »

Filmvoorstellingen Old Wolde

Published 27 november 2015 | By Jan Witter Donderdag 26 november heeft het Winschoter Stadsjournaal de laatste filmavond van het seizoen 2015... lees verder »

Stadsjournaal op RTV Noord - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Stadsjournaal op RTV Noord

Published 30 oktober 2015 | By stadsjournaal Als u de uitzending heeft gemist, kunt u door hier te klikken de uitzending alsnog (of nog een keer)... lees verder »

200 jaar Adrillen

Published 29 oktober 2015 | By Jan Witter Tijdens de viering van 200 jaar Adrillen heeft het Winschoter Stadsjournaal filmvoorstellingen verzorgd in... lees verder »

Het Winschoter Kamerkoor bestaat 115 jaar

Published 23 oktober 2015 | By Jan Witter Naar aanleiding van het 115 jarig bestaan van het koor is het Winschoter Stadsjournaal gevraagd om het... lees verder »

Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt

De speeltuinvereniging Sint Vitusholt is een regelmatige "klant" van het Winschoter Stadsjournaal om door ons een filmavond te laten verzorgen! Ook 19 november waren we weer te gast in het verenigings... lees verder »

Rollershow WKC - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Rollershow WKC

Ook dit jaar mochten we weer een registratie maken van de Rollershow die WKC traditiegetrouw in de Klinker geeft. Het was weer een wervelende voorstelling die met veel plezier opgevoerd werd. Mocht u ... lees verder »