we blijven filmen

We blijven filmen

Ondanks dat het nog steeds wat gekke tijden zijn (geweest) blijven we natuurlijk wel actief!
Zo zijn we alweer begonnen met het voorbereiden van nieuwe producties voor het komende jaar. Op dit moment zijn we onder meer bezig met het maken van en film over het voormalige OZMI terrein dat een compleet nieuwe wijk gaat/is geworden. Klik op het PDF icoon om een foto te bekijken.

En voor het laatste nieuws omtrent de voorstellingen van 2023 houd deze website en die van de Klinker in de gaten!!

Download PDF informatieDownload PDF informatie: toemaar.jpg

Archiefbeelden RUN - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Archiefbeelden RUN

Published 20 juli 2015 | By Jan Witter Zoals, wellicht, bekend heeft het Winschoter Stadsjournaal in de loop van de jaren een indrukwekkend archief... lees verder »

Catalogus weer bijgewerkt.

Published 16 juni 2015 | By Jan Witter Onze catalogus is weer bijgewerkt met de nieuwste producties, voor informatie over deze producties en andere... lees verder »

Trailer 50 jaar het Winschoter Stadsjournaal.

Published 6 juni 2015 | By Jan Witter In 2016 bestaat het Winschoter Stadsjournaal 50 jaar. Als opwarmer kunt u een alvast een... lees verder »

From the garden - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

From the garden

Published 1 juni 2015 | By Jan Witter Op verzoek van de organisatie van het festival From the garden maakten twee cameramensen van het Winschoter... lees verder »

Wil de nieuwe Fre Meis opstaan.

Published 1 juni 2015 | By Jan Witter Op vrijdag 29 mei heeft het Winschoter Stadsjournaal op verzoek van MMC, Met meer Cultuur, uit Borgercompagnie... lees verder »

Toneelvoorstelling Oud Spoor

Published 25 mei 2015 | By Jan Witter Op 30 april 2015 voerden leerlingen van het Ubbo Emmius College het toneelstuk Oud Spoor op. Het stuk... lees verder »

Voorverkoop voorstelling 2016 van start

Published 10 mei 2015 | By stadsjournaal Via de website van De Klinker (www.indeklinker.nl) zijn de kaarten voor de voorstellingen op 22 en 23 maart... lees verder »

Problemen met website

Published 10 april 2015 | By stadsjournaal Update 15 mei 2015: De problemen met onze website zijn verholpen. Dit heeft meer tijd gekost dan... lees verder »

Overweldigende belangstelling Voorstelling 2015 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Overweldigende belangstelling Voorstelling 2015

Published 25 maart 2015 | By stadsjournaal Maandag 23 maart j.l. was de laatste voorstelling uit een reeks van 5! voorstellingen in de bioscoopzaal... lees verder »

5e voorstelling Winschoter Stadsjournaal ook uitverkocht

Published 28 februari 2015 | By stadsjournaal Nadat de 1e vier! voorstellingen in mum van tijd uitverkocht waren is er een 5e voorstelling gepland... lees verder »

Schooltheater - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Schooltheater

Nog maar net bekomen van het succes van onze voorstellingen op 20 en 21 maart gingen we weer over tot de orde van dag! Al een aantal jaren maken we een registratie van/voor het Winschoter Schooltheate... lees verder »

Geslaagde voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Geslaagde voorstellingen

Maandag 20 en dinsdag 21 maart waren onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. We mochten ruim 850! bezoekers begroeten. De vertoonde films vielen in goede aarde. Voor de pauze vertoonden we een ... lees verder »