we blijven filmen

We blijven filmen

Ondanks dat het nog steeds wat gekke tijden zijn (geweest) blijven we natuurlijk wel actief!
Zo zijn we alweer begonnen met het voorbereiden van nieuwe producties voor het komende jaar. Op dit moment zijn we onder meer bezig met het maken van en film over het voormalige OZMI terrein dat een compleet nieuwe wijk gaat/is geworden. Klik op het PDF icoon om een foto te bekijken.

En voor het laatste nieuws omtrent de voorstellingen van 2023 houd deze website en die van de Klinker in de gaten!!

Download PDF informatieDownload PDF informatie: toemaar.jpg

Problemen met website

Published 10 april 2015 | By stadsjournaal Update 15 mei 2015: De problemen met onze website zijn verholpen. Dit heeft meer tijd gekost dan... lees verder »

Overweldigende belangstelling Voorstelling 2015 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Overweldigende belangstelling Voorstelling 2015

Published 25 maart 2015 | By stadsjournaal Maandag 23 maart j.l. was de laatste voorstelling uit een reeks van 5! voorstellingen in de bioscoopzaal... lees verder »

5e voorstelling Winschoter Stadsjournaal ook uitverkocht

Published 28 februari 2015 | By stadsjournaal Nadat de 1e vier! voorstellingen in mum van tijd uitverkocht waren is er een 5e voorstelling gepland... lees verder »

Extra voorstelling op maandag 23 maart - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Extra voorstelling op maandag 23 maart

Published 25 februari 2015 | By stadsjournaal De kaartverkoop voor de voorstellingen van Het Winschoter Stadsjournaal op in de filmzaal van de nieuwe... lees verder »

Reunie Winschoter Scholengemeenschap

Published 4 februari 2015 | By stadsjournaal Het Winschoter Stadsjournaal heeft op de WSG reĆ¼nie een doorlopende filmvoorstelling verzorgd voor... lees verder »

Cultuurhuis De Klinker nadert voltooiing - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Cultuurhuis De Klinker nadert voltooiing

Published 25 januari 2015 | By stadsjournaal Het Winschoter Stadsjournaal is blij haar voorstellingen in de Klinker te kunnen geven. Uiteraard houdt... lees verder »

Extra voorstelling donderdag 19 maart

Published 25 januari 2015 | By stadsjournaal De kaartverkoop voor de voorstellingen van Het Winschoter Stadsjournaal op 16, 17 en 18 maart in de... lees verder »

Cultuurhuis De Klinker nadert voltooiing - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Cultuurhuis De Klinker nadert voltooiing

Het Winschoter Stadsjournaal is blij haar voorstellingen in de Klinker te kunnen geven. Uiteraard houdt Het Winschoter Stadsjournaal de voortgang van... lees verder »

Beelden Stadsjournaal gebruikt in documentaire - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Beelden Stadsjournaal gebruikt in documentaire

Liesel Aussen is een Joods meisje uit het Duitse Leer, dat in 1938 met haar ouders naar Winschoten vlucht. Maar ook daar is de familie Aussen... lees verder »

Jaarafsluiting OBS De Tweemaster gefilmd door Het Winschoter Stadsjournaal

ublished 7 juli 2014 | By stadsjournaal Op donderdag 3 juli werd een door de ouderraad van OBS De Tweemaster georganiseerde jaarafsluiting... lees verder »

Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond speeltuinvereniging Sint Vitusholt

De speeltuinvereniging Sint Vitusholt is een regelmatige "klant" van het Winschoter Stadsjournaal om door ons een filmavond te laten verzorgen! Ook 19 november waren we weer te gast in het verenigings... lees verder »

Rollershow WKC - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Rollershow WKC

Ook dit jaar mochten we weer een registratie maken van de Rollershow die WKC traditiegetrouw in de Klinker geeft. Het was weer een wervelende voorstelling die met veel plezier opgevoerd werd. Mocht u ... lees verder »