we blijven filmen

We blijven filmen

Ondanks dat het nog steeds wat gekke tijden zijn (geweest) blijven we natuurlijk wel actief!
Zo zijn we alweer begonnen met het voorbereiden van nieuwe producties voor het komende jaar. Op dit moment zijn we onder meer bezig met het maken van en film over het voormalige OZMI terrein dat een compleet nieuwe wijk gaat/is geworden. Klik op het PDF icoon om een foto te bekijken.

En voor het laatste nieuws omtrent de voorstellingen van 2023 houd deze website en die van de Klinker in de gaten!!

Download PDF informatieDownload PDF informatie: toemaar.jpg

200 jaar Adrillen

Published 29 oktober 2015 | By Jan Witter Tijdens de viering van 200 jaar Adrillen heeft het Winschoter Stadsjournaal filmvoorstellingen verzorgd in... lees verder »

Het Winschoter Kamerkoor bestaat 115 jaar

Published 23 oktober 2015 | By Jan Witter Naar aanleiding van het 115 jarig bestaan van het koor is het Winschoter Stadsjournaal gevraagd om het... lees verder »

Het Winschoter Stadsjournaal overhandigt cadeau aan directeur Leo Hegge van Cultuurhuis De Klinker - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Het Winschoter Stadsjournaal overhandigt cadeau aan directeur Leo Hegge van Cultuurhuis De Klinker

ublished 20 september 2015 | By Floris Lemein Als dank voor de zeer fijne samenwerking tussen Het Winschoter Stadsjournaal en alle medewerkers van... lees verder »

Het Winschoter Stadsjournaal filmt opening Cultuurhuis De Klinker - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Het Winschoter Stadsjournaal filmt opening Cultuurhuis De Klinker

Published 20 september 2015 | By Floris Lemein Op vrijdag 18 september werd Cultuurhuis De Klinker officieel geopend. Het Winschoter Stadsjournaal... lees verder »

Stadsjournaal bij de 1e UIT markt Klinker - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Stadsjournaal bij de 1e UIT markt Klinker

Published 9 september 2015 | By Jan Witter Op 19 en 20 sept werd de 1e UITmarkt gehouden. Op dit evenement kon het publiek in en rond de Klinker... lees verder »

Archiefbeelden RUN - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Archiefbeelden RUN

Published 20 juli 2015 | By Jan Witter Zoals, wellicht, bekend heeft het Winschoter Stadsjournaal in de loop van de jaren een indrukwekkend archief... lees verder »

Catalogus weer bijgewerkt.

Published 16 juni 2015 | By Jan Witter Onze catalogus is weer bijgewerkt met de nieuwste producties, voor informatie over deze producties en andere... lees verder »

Trailer 50 jaar het Winschoter Stadsjournaal.

Published 6 juni 2015 | By Jan Witter In 2016 bestaat het Winschoter Stadsjournaal 50 jaar. Als opwarmer kunt u een alvast een... lees verder »

From the garden - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

From the garden

Published 1 juni 2015 | By Jan Witter Op verzoek van de organisatie van het festival From the garden maakten twee cameramensen van het Winschoter... lees verder »

Wil de nieuwe Fre Meis opstaan.

Published 1 juni 2015 | By Jan Witter Op vrijdag 29 mei heeft het Winschoter Stadsjournaal op verzoek van MMC, Met meer Cultuur, uit Borgercompagnie... lees verder »

Werk aan de winkel............montagetijd!

Nu het jaar 2023 al mooi op gang is, betekent dit voor ons een drukke tijd! Voor de voorstellingen in maart wordt door onze editors druk gewerkt aan de filmproducties die we gaan vertonen. De montages worden, uiteraard, op computers gemonteerd, maar eerder op zogenoemde montagetafels. Onze oude montagetafel waar ettelijke S8 films op gemonteerd zijn is door ons aan het Drents archief geschonken! Deze organisatie monteert sporadisch nog S8 films en kon de tafel goed gebruiken! Zo komt deze tafel ... lees verder »

Prettige feestdagen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Prettige feestdagen

Het jaar 2022 is bijna voorbij en dus staat 2023 voor de deur. Gelukkig hebben we het vertrouwde leven weer kunnen oppakken en hopen u op een van onze voorstellingen in maart 2023 te mogen ontmoeten! ... lees verder »