we blijven filmen

We blijven filmen

Ondanks dat het nog steeds wat gekke tijden zijn (geweest) blijven we natuurlijk wel actief!
Zo zijn we alweer begonnen met het voorbereiden van nieuwe producties voor het komende jaar. Op dit moment zijn we onder meer bezig met het maken van en film over het voormalige OZMI terrein dat een compleet nieuwe wijk gaat/is geworden. Klik op het PDF icoon om een foto te bekijken.

En voor het laatste nieuws omtrent de voorstellingen van 2023 houd deze website en die van de Klinker in de gaten!!

Download PDF informatieDownload PDF informatie: toemaar.jpg

Vrijwilligersavond RUN - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Vrijwilligersavond RUN

Published 15 juni 2016 | By Jan Witter Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond voor de medewerkers van de RUN kon men genieten van oude RUN-films... lees verder »

The voices of POP - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

The voices of POP

Published 10 juni 2016 | By Jan Witter Donderdagavond 9 juni was er een presentatie en concert van De Muziekschool Oost-Groningen in de RABOzaal in... lees verder »

De bal is rond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

De bal is rond

Published 16 mei 2016 | By Jan Witter Op zaterdag 14 mei was de voorstelling “” De bal is rond” te zien in theater de Klinker. De avond werd... lees verder »

Ontwikkelingen binnenstad - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Ontwikkelingen binnenstad

Published 8 mei 2016 | By Jan Witter Ook in het 51e levensjaar van het Winschoter Stadsjournaal blijven we de ontwikkelingen in de Winschoter... lees verder »

Reisbioscoop

Published 17 april 2016 | By Jan Witter De afgelopen twee weken heeft het Winschoter Stadsjournaal weer filmavonden verzorgd voor een aantal... lees verder »

25 jaar Winschoter Schooltheater

Published 13 april 2016 | By Jan Witter Het Winschoter Schooltheater bestaat dit jaar 25 jaar. Op 11 en 12 april werd de jubileumvoorstelling maar... lees verder »

Heerenzitting doet donatie - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Heerenzitting doet donatie

Published 8 april 2016 | By Jan Witter Woensdag 6 april heeft het Winschoter Stadsjournaal een donatie in ontvangst mogen nemen van de... lees verder »

Dank voor uw bezoek !!! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Dank voor uw bezoek !!!

Published 24 maart 2016 | By stadsjournaal De jubileumvoorstelling GOUD, 50 jaar Het Winschoter Stadsjournaal heeft onze verwachtingen vele malen... lees verder »

3e voorstelling Goud. - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

3e voorstelling Goud.

Published 15 maart 2016 | By stadsjournaal Als gevolg van de enorme belangstelling voor onze voorstellingen op maandag 21 en dinsdag 22 maart... lees verder »

Geslaagde filmmiddag in de Klinker bioscoop - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Geslaagde filmmiddag in de Klinker bioscoop

Published 23 februari 2016 | By Jan Witter Dinsdag 23 februari was er een filmmiddag voor bewoners van de Renselheerdt en het Vondelhuys in de... lees verder »

Werk aan de winkel............montagetijd! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Werk aan de winkel............montagetijd!

Nu het jaar 2023 al mooi op gang is, betekent dit voor ons een drukke tijd! Voor de voorstellingen in maart wordt door onze editors druk gewerkt aan de filmproducties die we gaan vertonen. De montages... lees verder »

Prettige feestdagen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Prettige feestdagen

Het jaar 2022 is bijna voorbij en dus staat 2023 voor de deur. Gelukkig hebben we het vertrouwde leven weer kunnen oppakken en hopen u op een van onze voorstellingen in maart 2023 te mogen ontmoeten! ... lees verder »