we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

« < 6 7 8 9 10 11 12 > »
voorstellingen 2020 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

voorstellingen 2020

18 februari 2020 - Op 16 en 17 maart zijn weer onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. Kaarten voor deze avonden zijn uitsluitend via de Klinker te bemachtigen.... lees verder »

Vita Nova - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Vita Nova

25 januari 2020 - Al een flink aantal jaren registreert het Winschoter Stadsjournaal de jaarlijkse voorstelling van Vita Nova in de Klinker. Ook op 1 februari 2020... lees verder »

Toosst in de Klinker - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Toosst in de Klinker

29 december 2019 - Op 27 en 28 december 2019 trad de coverband Toosst weer op in de Klinker. Het toneel van de grote zaal was omgetoverd tot een Top 2000 a gogo cafe... lees verder »

reisbioscoop bij de Heerenzitting - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

reisbioscoop bij de Heerenzitting

9 december 2019 - Tijdens de laatste bijeenkomst van de Heerenzitting dit jaar vertoonden we een aantal films uit ons archief. In een gezellige setting in de Esborg te... lees verder »

Sinterklaas intochten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Sinterklaas intochten

5 december 2019 - Uiteraard heeft het Winschoter Stadsjournaal met enige regelmaat Sinterklaas intochten gefilmd. Ook beheren we films van derden die dit gebeuren in... lees verder »

voorstellingen 2020 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

voorstellingen 2020

20 november 2019 - Het lijkt nog ver weg, maart 2020, maar toch zijn we al druk bezig met de (voor)montages van de films die we op 16 en 17 maart 2020 willen gaan... lees verder »

jubileumconcert gospelkoor Semaja - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

jubileumconcert gospelkoor Semaja

18 november 2019 - Op zaterdag 16 november gaf het gospelkoor Semaja uit Winschoten haar jubileumconcert in de Klinker. Het 20 jarig bestaan was de reden op groots uit... lees verder »

donateursavond Oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

donateursavond Oud Winschoten

12 november 2019 - Traditie getrouw was op de 2e maandag in november, Lutje Adrilln, de donateursavond van Oud Winschoten in de Klinker. In meerdere presentaties kreeg... lees verder »

Reisbioscoop weer op reis - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Reisbioscoop weer op reis

16 oktober 2019 - Al een aantal jaren komt het Winschoter Stadsjournaal met de reisbioscoop bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Ook op 16 november hebben we weer... lees verder »

Triest nieuws - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Triest nieuws

6 oktober 2019 - Op 28 september 2019 overleed ons oud-lid Jan van der Grijspaarde. Jan raakte als buurman van Elzo en Betty Witter al in de beginjaren bij het... lees verder »

« < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »