we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

« < 5 6 7 8 9 10 11 > »
BATO voetbal 100 jaar - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

BATO voetbal 100 jaar

9 december 2020 - De vv Bato bestaat dit jaar 100 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren waren natuurlijk allerlei activiteiten gepland. Maar door de Corona perikelen... lees verder »

BINGO! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

BINGO!

1 december 2020 - Onlangs verleenden we facilitaire medewerking aan een streaming t.b.v. een BINGO-avond voor het personeel van de Klinker. Aangezien het in deze... lees verder »

Echte winters - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Echte winters

13 november 2020 - Op 12 november was er op RTV Noord aandacht voor de tentoonstelling Echte Winters die op 28 november in museum Stad Appingedam van start gaat. Ter... lees verder »

Lions Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Lions Winschoten

13 oktober 2020 - Onlangs mochten we, geheel volgens de RIVM regels, een filmavond verzorgen voor de Lions club Winschoten. In een 1,50 meter setting bij restaurant De... lees verder »

RTVNoord en de Run - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

RTVNoord en de Run

2 september 2020 - Woensdag 9 september had RTV Noord een item over de Retro Run die op 12 september gelopen is. Het Winschoter Stadsjournaal maakte van de 1e Run in... lees verder »

nieuwe data voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

nieuwe data voorstellingen

2 september 2020 - De voorstellingen die in maart 2020 gepland waren zijn, begrijpelijke wijs, geannuleerd. Gelukkig hebben we na overleg met de Klinker een aantal... lees verder »

Retro Run - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Retro Run

13 augustus 2020 - Nu Run 2020 niet door gaat hebben een aantal liefhebbers besloten om toch op 12 september 2020 100! km te gaan hardlopen! Dit gebeurt op eigen... lees verder »

Filmvoorstellingen Old Wolde weer van start - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmvoorstellingen Old Wolde weer van start

24 juli 2020 - Donderdag 23 juli 2020 was weer de 1e filmvoorstelling in de bioscoop van verzorgingstehuis Old Wolde. Zoals wellicht bekend verzorgt het Winschoter... lees verder »

Voorstellingen afgelast! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Voorstellingen afgelast!

12 maart 2020 - Zoals u ongetwijfeld in de media gelezen/gehoord zult hebben is ook theater de Klinker gesloten i.v.m. het Corona virus. Onze voorstellingen zijn dus... lees verder »

Tipje van de sluier, onze voorstellingen van 2020 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Tipje van de sluier, onze voorstellingen van 2020

24 februari 2020 - Sterrenmenu vanaf het witte doek in De Klinker De aanpak van het filmteam, oude en vertrouwde beelden koppelen aan vers materiaal, levert ook nu... lees verder »

« < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »