we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

« < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Semper Florens Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Semper Florens Winschoten

5 juli 2022 - Onlangs vierde Semper Florens Winschoten het 60 jarig bestaan. Ook in ons archief hadden we beelden van activiteiten van deze vereniging die tijdens... lees verder »

Niemandsland - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Niemandsland

26 juni 2022 - Toneelvereniging Vita Nova speelde op zaterdag 25 en zondag 26 juni een klein eenakterfestival in het amfitheater Reiderwolde met de titel... lees verder »

Sint Vitusschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Sint Vitusschool

17 juni 2022 - Op zaterdag 18 juni hield de Sint Vitusschool een reunie in het schoolgebouw aan de Dwingeloweg. Veel oud-leerlingen genoten van het dagprogramma dat... lees verder »

projecties Emmaheerdt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

projecties Emmaheerdt

25 mei 2022 - Onlangs is het Winschoter Stadsjournaal begonnen met het verzorgen van een aantal voorstellingen in de Emmaheerdt De activiteitencommissie... lees verder »

Nederland op film

14 mei 2022 - Nog voor dat de films van de Frinking collectie goed beschreven zijn door de Groninger Archieven is er vanuit Hilversum al belangstelling getoond... lees verder »

Frinking collectie - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Frinking collectie

9 april 2022 - Zoals al eerder gemeld heeft het Winschoter Stadsjournaal naast de Vissersdijkfilm ook de hele "Frinking" collectie van de familie Jager mogen... lees verder »

Voorstelling 2022 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Voorstelling 2022

31 maart 2022 - Op 29 en 30 maart waren onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker, we mochten ruim 1000!!! bezoekers ontvangen, waar we natuurlijk ontzettend blij... lees verder »

Laatste loodjes - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Laatste loodjes

5 maart 2022 - Op vrijdag 4 maart is onze cameraman Floris nog druk met het maken van de aanvullende beelden voor de Vissersdijkfilm die we van Richard Jager hebben... lees verder »

Filmvoorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmvoorstellingen

3 maart 2022 - Nu de Coronamaatregelen zo goed als afgeschaald zijn, is het ook weer mogelijk om filmvoorstellingen te organiseren. Onze jaarlijkse voorstellingen... lees verder »

SOB Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

SOB Winschoten

9 februari 2022 - Het Winschoter Stadsjournaal heeft sinds de oprichting in 1966 veel Winschoter gebeurtenissen vastgelegd. Ook branden hebben we gefilmd en vandaar... lees verder »

« < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »