we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

« < 1 2 3 4 5 6 > »
projecties - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

projecties

13 oktober 2023 - Het seizoen voor de projecties voor verenigingen en clubs is weer begonnen, de komende weken gaan de projectieploegen weer op pad om de clubs waar we... lees verder »

computerbestanden opschonen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

computerbestanden opschonen

13 oktober 2023 - Zo nu en dan moeten we ons archief opschonen en inventariseren en zorgen voor goede omschrijvingen van de gemaakte beelden. Op dit moment is een... lees verder »

RUN films bij Stichting oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

RUN films bij Stichting oud Winschoten

9 september 2023 - Tijdens de RUN op zaterdag 9 september vertoonde het Winschoter Stadsjournaal in samenwerking met stichting Oud Winschoten diverse RUN films die we... lees verder »

musical beukenlaanschool

13 juli 2023 - Nu het schooljaar zo goed als ten einde is zijn er veel scholen die door het opvoeren van een musical afscheid nemen van de kinderen uit groep 8. Zo... lees verder »

Showtime bij BATO

8 juli 2023 - Op zaterdag 8 juli gaf GV BATO haar jubileumshow in de Klinker. Ook bij het 125 jarig bestaan blijkt de vereniging nog springlevend! Ruim 250 leden... lees verder »

Eenakterfestival Vita Nova

26 juni 2023 - Op zaterdag 24 en zondag 25 juni speelde Vita Nova twee eenakters in het openluchttheater Reiderwolde. Op de zondag maakte het Winschoter... lees verder »

Feestweek Blijham

6 juni 2023 - Tijdens de feestweek van Blijham werden op zaterdag 10 juni unieke filmbeelden van zwembad Triton vertoond. Deze beelden zijn in de jaren 30 van de... lees verder »

SV Bovenburen 75 jaar

2 juni 2023 - Op zaterdag 3 juni vierde SV Bovenburen het 75 jarig bestaan. Van oorsprong een speeltuinvereniging, nu meer een buurtvereniging en vooral bekend... lees verder »

Nieuwe cameramensen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe cameramensen

31 mei 2023 - Tijdens onze voorstellingen in de Klinker deden we een oproep voor nieuwe vrijwilligers bij onze club. Onlangs mochten we Greetje Wolters begroeten... lees verder »

Te gast bij SV Bovenburen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Te gast bij SV Bovenburen

15 april 2023 - Vrijdagavond 14 april waren we te gast de SV Bovenburen. In hun clubgebouw , de oude Tromplaanschool, was door de vereniging een filmavond... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Eindmusical Beukenlaanschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Eindmusical Beukenlaanschool

17 juli 2024 - Nu de vakantie weer voor de deur staat is het ook de tijd van de schoolafscheidsfeesten. In het verleden hebben we al veel van deze feesten op film gezet en dit jaar maakten we een registratie van... lees verder »

Vita Nova speelt in amfitheater - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Vita Nova speelt in amfitheater

30 juni 2024 - Op zaterdagavond en zondagmiddag (29/30 juni) speelde toneelvereniging Vita Nova in het Amfitheater Reiderwolde. Er werden twee eenakters gespeeld, waarvan het Winschoter Stadsjournaal een... lees verder »