we blijven filmen

« < 1 2 3 4 5 6 > »
projecties Emmaheerdt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

projecties Emmaheerdt

Onlangs is het Winschoter Stadsjournaal begonnen met het verzorgen van een aantal voorstellingen in de Emmaheerdt De activiteitencommissie... lees verder »

Nederland op film

Nog voor dat de films van de Frinking collectie goed beschreven zijn door de Groninger Archieven is er vanuit Hilversum al belangstelling getoond... lees verder »

Frinking collectie - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Frinking collectie

Zoals al eerder gemeld heeft het Winschoter Stadsjournaal naast de Vissersdijkfilm ook de hele "Frinking" collectie van de familie Jager mogen... lees verder »

Voorstelling 2022 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Voorstelling 2022

Op 29 en 30 maart waren onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker, we mochten ruim 1000!!! bezoekers ontvangen, waar we natuurlijk ontzettend blij... lees verder »

Laatste loodjes - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Laatste loodjes

Op vrijdag 4 maart is onze cameraman Floris nog druk met het maken van de aanvullende beelden voor de Vissersdijkfilm die we van Richard Jager hebben... lees verder »

Filmvoorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmvoorstellingen

Nu de Coronamaatregelen zo goed als afgeschaald zijn, is het ook weer mogelijk om filmvoorstellingen te organiseren. Onze jaarlijkse voorstellingen... lees verder »

SOB Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

SOB Winschoten

Het Winschoter Stadsjournaal heeft sinds de oprichting in 1966 veel Winschoter gebeurtenissen vastgelegd. Ook branden hebben we gefilmd en vandaar... lees verder »

van 2021 naar 2022 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

van 2021 naar 2022

En weer is er een (bewogen) jaar voorbij. Ook het Winschoter Stadsjournaal gaat met goede moed 2022 in en we hopen dat de meeste Coronaperikelen in... lees verder »

Collectie Frinking naar het GAVA - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Collectie Frinking naar het GAVA

Zoals in de blog van afgelopen juli ( Een juweeltje) waarin we melding maken van een film uit de jaren zestig die we van Richard Jager (Vissersdijk... lees verder »

nieuwe computer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

nieuwe computer

Na 10 jaar trouwe dienst begonnen onze montage computers steeds meer kuren vertonen en hebben we besloten om onze montagelijn gefaseerd te gaan... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
SV Bovenburen 75 jaar - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

SV Bovenburen 75 jaar

Op zaterdag 3 juni vierde SV Bovenburen het 75 jarig bestaan. Van oorsprong een speeltuinvereniging, nu meer een buurtvereniging en vooral bekend door de wandelafdeling. Deze wandelafdeling organiseer... lees verder »

Nieuwe cameramensen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe cameramensen

Tijdens onze voorstellingen in de Klinker deden we een oproep voor nieuwe vrijwilligers bij onze club. Onlangs mochten we Greetje Wolters begroeten binnen onze club. Greetje filmt en monteert al een ... lees verder »