we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

« < 1 2 3 4 5 > »
Moord in de coulissen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Moord in de coulissen

10 februari 2024 - Ook dit jaar mochten we weer een registratie van de voorstelling maken die toneelvereniging Vita Nova speelde in de kleine zaal van cultuurhuis de... lees verder »

Filmbank Groningen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmbank Groningen

12 januari 2024 - Zoals wellicht bekend heeft het Winschoter Stadsjournaal via Richard Jager de filmcollectie van Gerard Frinking mogen ontvangen. Helaas zaten er... lees verder »

Toosst op het nieuwe jaar - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Toosst op het nieuwe jaar

31 december 2023 - Zaterdag 30 december sloot het Winschoter Stadsjournaal 2023 filmisch af door het maken van een registratie van het optreden van de coverband Toosst... lees verder »

Boven wotter concert - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Boven wotter concert

19 december 2023 - Op zaterdagavond 16 december maakten we in de Ontmoeting in Scheemda een registratie van het gospelkoor Boven Wotter. In een sfeervolle setting was... lees verder »

nieuw gemeentehuis - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

nieuw gemeentehuis

3 december 2023 - Onlangs presenteerde de gemeente Oldambt de definitieve plannen omtrent de bouw van een nieuw gemeentehuis. In de Marktpleinkerk konden de inwoners... lees verder »

expositie Evert Brink - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

expositie Evert Brink

28 november 2023 - Agelopen november was er een tentoonstelling met werken van de Winschoter kunstschilder Evert Brink. Stichting oud Winschoten had een aantal werken... lees verder »

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt

19 november 2023 - Nu de donkere dagen weer aangebroken zijn, is dit vaak voor veel verenigingen het startsein voor de binnen(winter) activiteiten. Ook... lees verder »

Doalderstad - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Doalderstad

14 november 2023 - Traditiegetrouw hield de stichting Oud Winschoten haar jaarlijkse donateursavond op de maandag van Lutje Adrillen. In de Klinker waren ruim 300... lees verder »

Adrillen 2023 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Adrillen 2023

30 oktober 2023 - Tijdens de 1e Adrillen op maandag 6 november zal er in de filmzaal van Stichting Oud Winschoten de Adrillenfilm vertoond worden die we ter... lees verder »

te gast bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

te gast bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt

24 oktober 2023 - Zoals al eerder vermeld is de tijd van filmavonden bij verenigingen etc. weer aangebroken! Zo ook op zaterdag 18 november aanstaande wanneer we te... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
Eindmusical Beukenlaanschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Eindmusical Beukenlaanschool

17 juli 2024 - Nu de vakantie weer voor de deur staat is het ook de tijd van de schoolafscheidsfeesten. In het verleden hebben we al veel van deze feesten op film gezet en dit jaar maakten we een registratie van... lees verder »

Vita Nova speelt in amfitheater - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Vita Nova speelt in amfitheater

30 juni 2024 - Op zaterdagavond en zondagmiddag (29/30 juni) speelde toneelvereniging Vita Nova in het Amfitheater Reiderwolde. Er werden twee eenakters gespeeld, waarvan het Winschoter Stadsjournaal een... lees verder »