we blijven filmen

Filmavond Sint Vitusholt

Filmavond Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

OP zaterdagavond 6 april organiseerde speeltuin vereniging Sint Vitusholt weer een film avond. Al een aantal jaren is deze vereniging een vaste" klant" bij ons om films uit ons archief te laten zien op een filmavond. Deze keer vertoonden we de film Op zoek naar de stad. Mocht u als club, organisatie etc. ook een keer een filmmiddag/avond willen organiseren met films uit ons archief, neem dan gerust via deze site contact met ons op!

« < 1 2 3 4 5 > »
nieuw gemeentehuis - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

nieuw gemeentehuis

3 december 2023 - Onlangs presenteerde de gemeente Oldambt de definitieve plannen omtrent de bouw van een nieuw gemeentehuis. In de Marktpleinkerk konden de inwoners... lees verder »

expositie Evert Brink - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

expositie Evert Brink

28 november 2023 - Agelopen november was er een tentoonstelling met werken van de Winschoter kunstschilder Evert Brink. Stichting oud Winschoten had een aantal werken... lees verder »

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt

19 november 2023 - Nu de donkere dagen weer aangebroken zijn, is dit vaak voor veel verenigingen het startsein voor de binnen(winter) activiteiten. Ook... lees verder »

Doalderstad - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Doalderstad

14 november 2023 - Traditiegetrouw hield de stichting Oud Winschoten haar jaarlijkse donateursavond op de maandag van Lutje Adrillen. In de Klinker waren ruim 300... lees verder »

Adrillen 2023 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Adrillen 2023

30 oktober 2023 - Tijdens de 1e Adrillen op maandag 6 november zal er in de filmzaal van Stichting Oud Winschoten de Adrillenfilm vertoond worden die we ter... lees verder »

te gast bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

te gast bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt

24 oktober 2023 - Zoals al eerder vermeld is de tijd van filmavonden bij verenigingen etc. weer aangebroken! Zo ook op zaterdag 18 november aanstaande wanneer we te... lees verder »

projecties - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

projecties

13 oktober 2023 - Het seizoen voor de projecties voor verenigingen en clubs is weer begonnen, de komende weken gaan de projectieploegen weer op pad om de clubs waar we... lees verder »

computerbestanden opschonen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

computerbestanden opschonen

13 oktober 2023 - Zo nu en dan moeten we ons archief opschonen en inventariseren en zorgen voor goede omschrijvingen van de gemaakte beelden. Op dit moment is een... lees verder »

RUN films bij Stichting oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

RUN films bij Stichting oud Winschoten

9 september 2023 - Tijdens de RUN op zaterdag 9 september vertoonde het Winschoter Stadsjournaal in samenwerking met stichting Oud Winschoten diverse RUN films die we... lees verder »

musical beukenlaanschool

13 juli 2023 - Nu het schooljaar zo goed als ten einde is zijn er veel scholen die door het opvoeren van een musical afscheid nemen van de kinderen uit groep 8. Zo... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »