we blijven filmen

We blijven filmen

Ondanks dat het nog steeds wat gekke tijden zijn (geweest) blijven we natuurlijk wel actief!
Zo zijn we alweer begonnen met het voorbereiden van nieuwe producties voor het komende jaar. Op dit moment zijn we onder meer bezig met het maken van en film over het voormalige OZMI terrein dat een compleet nieuwe wijk gaat/is geworden. Klik op het PDF icoon om een foto te bekijken.

En voor het laatste nieuws omtrent de voorstellingen van 2023 houd deze website en die van de Klinker in de gaten!!

Download PDF informatieDownload PDF informatie: toemaar.jpg

« < 1 2 3 4 5 > »
Niemandsland - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Niemandsland

Toneelvereniging Vita Nova speelde op zaterdag 25 en zondag 26 juni een klein eenakterfestival in het amfitheater Reiderwolde met de titel... lees verder »

Sint Vitusschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Sint Vitusschool

Op zaterdag 18 juni hield de Sint Vitusschool een reunie in het schoolgebouw aan de Dwingeloweg. Veel oud-leerlingen genoten van het dagprogramma dat... lees verder »

projecties Emmaheerdt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

projecties Emmaheerdt

Onlangs is het Winschoter Stadsjournaal begonnen met het verzorgen van een aantal voorstellingen in de Emmaheerdt De activiteitencommissie... lees verder »

Nederland op film

Nog voor dat de films van de Frinking collectie goed beschreven zijn door de Groninger Archieven is er vanuit Hilversum al belangstelling getoond... lees verder »

Frinking collectie - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Frinking collectie

Zoals al eerder gemeld heeft het Winschoter Stadsjournaal naast de Vissersdijkfilm ook de hele "Frinking" collectie van de familie Jager mogen... lees verder »

Voorstelling 2022 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Voorstelling 2022

Op 29 en 30 maart waren onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker, we mochten ruim 1000!!! bezoekers ontvangen, waar we natuurlijk ontzettend blij... lees verder »

Laatste loodjes - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Laatste loodjes

Op vrijdag 4 maart is onze cameraman Floris nog druk met het maken van de aanvullende beelden voor de Vissersdijkfilm die we van Richard Jager hebben... lees verder »

Filmvoorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmvoorstellingen

Nu de Coronamaatregelen zo goed als afgeschaald zijn, is het ook weer mogelijk om filmvoorstellingen te organiseren. Onze jaarlijkse voorstellingen... lees verder »

SOB Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

SOB Winschoten

Het Winschoter Stadsjournaal heeft sinds de oprichting in 1966 veel Winschoter gebeurtenissen vastgelegd. Ook branden hebben we gefilmd en vandaar... lees verder »

van 2021 naar 2022 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

van 2021 naar 2022

En weer is er een (bewogen) jaar voorbij. Ook het Winschoter Stadsjournaal gaat met goede moed 2022 in en we hopen dat de meeste Coronaperikelen in... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
Werk aan de winkel............montagetijd! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Werk aan de winkel............montagetijd!

Nu het jaar 2023 al mooi op gang is, betekent dit voor ons een drukke tijd! Voor de voorstellingen in maart wordt door onze editors druk gewerkt aan de filmproducties die we gaan vertonen. De montages... lees verder »

Prettige feestdagen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Prettige feestdagen

Het jaar 2022 is bijna voorbij en dus staat 2023 voor de deur. Gelukkig hebben we het vertrouwde leven weer kunnen oppakken en hopen u op een van onze voorstellingen in maart 2023 te mogen ontmoeten! ... lees verder »