we blijven filmen

« < 1 2 3 4 5 > »
Speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt

19 november 2023 - Nu de donkere dagen weer aangebroken zijn, is dit vaak voor veel verenigingen het startsein voor de binnen(winter) activiteiten. Ook... lees verder »

Doalderstad - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Doalderstad

14 november 2023 - Traditiegetrouw hield de stichting Oud Winschoten haar jaarlijkse donateursavond op de maandag van Lutje Adrillen. In de Klinker waren ruim 300... lees verder »

Adrillen 2023 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Adrillen 2023

30 oktober 2023 - Tijdens de 1e Adrillen op maandag 6 november zal er in de filmzaal van Stichting Oud Winschoten de Adrillenfilm vertoond worden die we ter... lees verder »

te gast bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

te gast bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt

24 oktober 2023 - Zoals al eerder vermeld is de tijd van filmavonden bij verenigingen etc. weer aangebroken! Zo ook op zaterdag 18 november aanstaande wanneer we te... lees verder »

projecties - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

projecties

13 oktober 2023 - Het seizoen voor de projecties voor verenigingen en clubs is weer begonnen, de komende weken gaan de projectieploegen weer op pad om de clubs waar we... lees verder »

computerbestanden opschonen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

computerbestanden opschonen

13 oktober 2023 - Zo nu en dan moeten we ons archief opschonen en inventariseren en zorgen voor goede omschrijvingen van de gemaakte beelden. Op dit moment is een... lees verder »

RUN films bij Stichting oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

RUN films bij Stichting oud Winschoten

9 september 2023 - Tijdens de RUN op zaterdag 9 september vertoonde het Winschoter Stadsjournaal in samenwerking met stichting Oud Winschoten diverse RUN films die we... lees verder »

musical beukenlaanschool

13 juli 2023 - Nu het schooljaar zo goed als ten einde is zijn er veel scholen die door het opvoeren van een musical afscheid nemen van de kinderen uit groep 8. Zo... lees verder »

Showtime bij BATO

8 juli 2023 - Op zaterdag 8 juli gaf GV BATO haar jubileumshow in de Klinker. Ook bij het 125 jarig bestaan blijkt de vereniging nog springlevend! Ruim 250 leden... lees verder »

Eenakterfestival Vita Nova

26 juni 2023 - Op zaterdag 24 en zondag 25 juni speelde Vita Nova twee eenakters in het openluchttheater Reiderwolde. Op de zondag maakte het Winschoter... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
succesvolle voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

succesvolle voorstellingen

27 maart 2024 - Maandag 25 en dinsdag 26 maart zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker geweest. Nieuw dit jaar was dat we ook op de dinsdagmiddag een voorstelling hadden! We mochten ruim 900! bezoekers... lees verder »

Onze voorstellingen komen eraan....................... - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Onze voorstellingen komen eraan.......................

11 maart 2024 - Op 25 en 26 maart aanstaande zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. Kaarten zijn uitsluitend via de Klinker te verkrijgen, hetzij aan de kassa, of via de website van de Klinker. We hopen... lees verder »