we blijven filmen

« < 3 4 5 6 7 8 9 > »
nieuwe computer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

nieuwe computer

14 november 2021 - Na 10 jaar trouwe dienst begonnen onze montage computers steeds meer kuren vertonen en hebben we besloten om onze montagelijn gefaseerd te gaan... lees verder »

donateursavond Oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

donateursavond Oud Winschoten

9 november 2021 - Op maandag 8 november(lutje Adrillen) hield stichting Oud Winschoten haar traditionele donateursavond. In een goed gevulde theaterzaal van de Klinker... lees verder »

Hoort zestig voort - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Hoort zestig voort

3 november 2021 - "Hoort zestig voort"" is de titel van een film die het Stadsjournaal in 1978 ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van Scouting St Vitus maakte.... lees verder »

Van rood wit naar blauw wit - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Van rood wit naar blauw wit

11 oktober 2021 - Zaterdag 9 oktober is het jubileumboek over 100 jaar BATO voetbal gepresenteerd. In dit boek geschreven, door Ferry Bos en Dick den Boer, staan ook... lees verder »

Open Dag Groninger Archieven

10 oktober 2021 - Zaterdag 9 oktober was er een open dag bij de Groninger Archieven. Het Stadsjournaal heeft al jaren een stevige band met deze organisatie omdat hier... lees verder »

ANBI verslag

22 september 2021 - Aangezien het Winschoter Stadsjournaal een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) is, zijn we verplicht een overzicht te geven van onze activiteiten... lees verder »

Omroep MAX - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Omroep MAX

11 juli 2021 - Het archief van het Stadsjournaal is zoals bekend vrij omvangrijk en divers. Zo nu en dan wordt er door landelijke omroeporganisaties een beroep op... lees verder »

einde basisschooltijd Beukenlaanschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

einde basisschooltijd Beukenlaanschool

8 juli 2021 - Dinsdag 6 juli had groep 8 van de Beukenlaanschool haar eindmusical in de theaterzaal van de Klinker. Onder de geldende coronamaatregelen genoten... lees verder »

Nieuwe aanwinst, een juweel! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe aanwinst, een juweel!

3 juli 2021 - Onlangs kregen we via Richard Jager, bekend van Vissersdijk History, een dubbel 8 film uit 1967 die ooit door zijn vader gemaakt is. De film bestaat... lees verder »

Oude beelden OZMI - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Oude beelden OZMI

14 juni 2021 - Onlangs kregen we via de zoon van oud-directeur Postma van de voormalige OZMI unieke beelden van het plaatsen van de poedertoren in de jaren... lees verder »

« < 3 4 5 6 7 8 9 > »
succesvolle voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

succesvolle voorstellingen

27 maart 2024 - Maandag 25 en dinsdag 26 maart zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker geweest. Nieuw dit jaar was dat we ook op de dinsdagmiddag een voorstelling hadden! We mochten ruim 900! bezoekers... lees verder »

Onze voorstellingen komen eraan....................... - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Onze voorstellingen komen eraan.......................

11 maart 2024 - Op 25 en 26 maart aanstaande zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. Kaarten zijn uitsluitend via de Klinker te verkrijgen, hetzij aan de kassa, of via de website van de Klinker. We hopen... lees verder »