expositie Toos Hagenaars

expositie Toos Hagenaars

expositie Toos Hagenaars Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

In de oude Pabo, waar stichting Oud Winschoten onderdak heeft kunt u t/m 15 juni een expositie bewonderen met werken van Toos Hagenaars. Ze is vooral bekend van het beeld van Tula wat jarenlang voor haar huis aan de Emmastraat heeft gestaan.
Ook heeft ze de bronzen Johan Poppen prijs gemaakt, de prijs die tot 2009 elk jaar uitgereikt werd aan een persoon/club die zich dienstbaar had gemaakt voor Winschoten. Het Stadsjournaal heeft in 2009 de laatste JP prijs mogen ontvangen,en in dat jaar zijn we ook op bezoek in haar atelier geweest en ook deze beelden zijn bij Oud Winschoten te bekijken.

Op maandag en donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 kunt u de expositie in de oude Pabo bewonderen. Ook op laatste vrijdag van de maand kunt u de expositie bezoeken.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Eindmusical Beukenlaanschool - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Eindmusical Beukenlaanschool

17 juli 2024 - Nu de vakantie weer voor de deur staat is het ook de tijd van de schoolafscheidsfeesten. In het verleden hebben we al veel van deze feesten op film gezet en dit jaar maakten we een registratie van... lees verder »

Vita Nova speelt in amfitheater - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Vita Nova speelt in amfitheater

30 juni 2024 - Op zaterdagavond en zondagmiddag (29/30 juni) speelde toneelvereniging Vita Nova in het Amfitheater Reiderwolde. Er werden twee eenakters gespeeld, waarvan het Winschoter Stadsjournaal een... lees verder »