Te gast bij SV Bovenburen

Te gast bij SV Bovenburen

Te gast bij SV Bovenburen Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Geschreven door:

Vrijdagavond 14 april waren we te gast de SV Bovenburen. In hun clubgebouw , de oude Tromplaanschool, was door de vereniging een filmavond georganiseerd met films vooral over de club en de Zeeheldenbuurt! In ons archief hebben we diverse films over de vereniging, te denken valt aan de avondvierdaagse en films over de oude speeltuin. Daarnaast maakten we enkele jaren geleden een film over de veranderingen in de (Zeehelden) buurt. Ruim 50 personen genoten van een avondvullend programma en na afloop werd het projectieteam beloond met een dankbaar applaus.
Mocht u als organisatie ook een keer een filmmiddag/avond verzorgd hebben door het Winschoter Stadsjournaal, neem dan gerust, via de website, contact met ons op!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »