Heerenzitting.

Heerenzitting. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Op zaterdag 9 juni organiseerde de Heerenzitting Winschoten de Grunneger Laand Rally. Het Stadsjournaal werd gevraagd een film van dit evenement te maken die dan de zelfde dag tijdens de prijsuitreiking vertoond zou worden! Voorwaar een hele uitdaging! Vanaf 9.00 was een cameraploeg onderweg om van af de start op het Marktplein tot en met de finish in Midwolda opnamen te maken.
De route was 120 km lang met tussenstops in ondermeer Nieuwe Pekela en Ter Apel, Tussendoor werden de beelden naar de studio in Winschoten gebracht waar dan met de eindmontage begonnen werd. Om 18.00 was de prijsuitreiking in Midwolda en om 18.20 ging de film in premiere!
Een mooie prestatie van ons productieteam!!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Cats! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Cats!

Zaterdag 8 december gaf W.K.C. , de Winschoter Kunstrolschaats Club haar jaarlijkse showavond in de Klinker. Thema was de musical Cats! Met medewerking van danseressen van Dansschool Ina Possel, en ac... lees verder »

Donateursavond Oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Donateursavond Oud Winschoten

Traditiegetrouw is de donateursavond van stichting Oud Winschoten op de Leutje Adrilln, de 2e maandag in november. Ook dit jaar op 12 november was het weer zover. In een goed gevulde theaterzaal van d... lees verder »