Heerenzitting.

Heerenzitting.

Heerenzitting. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Op zaterdag 9 juni organiseerde de Heerenzitting Winschoten de Grunneger Laand Rally. Het Stadsjournaal werd gevraagd een film van dit evenement te maken die dan de zelfde dag tijdens de prijsuitreiking vertoond zou worden! Voorwaar een hele uitdaging! Vanaf 9.00 was een cameraploeg onderweg om van af de start op het Marktplein tot en met de finish in Midwolda opnamen te maken.
De route was 120 km lang met tussenstops in ondermeer Nieuwe Pekela en Ter Apel, Tussendoor werden de beelden naar de studio in Winschoten gebracht waar dan met de eindmontage begonnen werd. Om 18.00 was de prijsuitreiking in Midwolda en om 18.20 ging de film in premiere!
Een mooie prestatie van ons productieteam!!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »