Heerenzitting.

Heerenzitting. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Op zaterdag 9 juni organiseerde de Heerenzitting Winschoten de Grunneger Laand Rally. Het Stadsjournaal werd gevraagd een film van dit evenement te maken die dan de zelfde dag tijdens de prijsuitreiking vertoond zou worden! Voorwaar een hele uitdaging! Vanaf 9.00 was een cameraploeg onderweg om van af de start op het Marktplein tot en met de finish in Midwolda opnamen te maken.
De route was 120 km lang met tussenstops in ondermeer Nieuwe Pekela en Ter Apel, Tussendoor werden de beelden naar de studio in Winschoten gebracht waar dan met de eindmontage begonnen werd. Om 18.00 was de prijsuitreiking in Midwolda en om 18.20 ging de film in premiere!
Een mooie prestatie van ons productieteam!!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Kaarten voorstelling 2019 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Kaarten voorstelling 2019

De kaarten voor onze voorstellingen op 18 en 19 maart aanstaande zijn uitsluitend via de Klinker te verkrijgen. De kassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00. Op zaterdag is de ka... lees verder »

Winter 1979 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Winter 1979

Zondag 10 februari stond het radioprogramma Noordmannen in het teken van de winter van 1979. In die winter viel zoveel sneeuw dat het maatschappelijke leven compleet ontwricht was in onze provincie. ... lees verder »