Heerenzitting.

Heerenzitting. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Op zaterdag 9 juni organiseerde de Heerenzitting Winschoten de Grunneger Laand Rally. Het Stadsjournaal werd gevraagd een film van dit evenement te maken die dan de zelfde dag tijdens de prijsuitreiking vertoond zou worden! Voorwaar een hele uitdaging! Vanaf 9.00 was een cameraploeg onderweg om van af de start op het Marktplein tot en met de finish in Midwolda opnamen te maken.
De route was 120 km lang met tussenstops in ondermeer Nieuwe Pekela en Ter Apel, Tussendoor werden de beelden naar de studio in Winschoten gebracht waar dan met de eindmontage begonnen werd. Om 18.00 was de prijsuitreiking in Midwolda en om 18.20 ging de film in premiere!
Een mooie prestatie van ons productieteam!!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Groninger Audio Visueel Archief - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Groninger Audio Visueel Archief

Sinds april is ook ons zwart-wit archief overgedragen aan het GAVA in de stad Groningen. Alle producties vanaf 1966 en het kleurenfilm archief is al sinds 2015 in opslag bij de GAVA en nu dus ook het ... lees verder »

Reisbioscoop - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Reisbioscoop

Reeds een aantal jaren worden we door de speeltuinvereniging Sint Vitusholt uitgenodigd om een filmavond te verzorgen. Ook op zaterdagavond 13 april waren we weer te gast bij deze actieve club. Ruim 3... lees verder »