Heerenzitting doet donatie

Heerenzitting doet donatie

Heerenzitting doet donatie Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Published 8 april 2016 | By Jan Witter


Woensdag 6 april heeft het Winschoter Stadsjournaal een donatie in ontvangst mogen nemen van de Heerenzitting uit Winschoten. De Heerenzitting is een stichting die toe doel heeft activiteiten te ondersteunen in het Oldambt. Tijdens een filmavond die het Winschoter Stadsjournaal verzorgde om de Heerenzitting een indruk te geven van het werk van het Winschoter Stadsjournaal overhandigde voorzitter Henk Merk van de Heerenzitting een cheque aan Jacob Veen en Jan Witter van het Winschoter Stadsjournaal.

Het geldbedrag gaat gebruikt worden voor het digitaliseren van oude dorpsfilms uit het Oldambt die het Winschoter Stadsjournaal onlangs in haar bezit heeft gekregen. De films geven een mooi tijdsbeeld weer uit de jaren 60,70 en tachtig van onder meer Beerta en Nieuw-Beerta.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »