BATO voetbal 100 jaar

BATO voetbal 100 jaar Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

De vv Bato bestaat dit jaar 100 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren waren natuurlijk allerlei activiteiten gepland. Maar door de Corona perikelen waar we nu midden inzitten zijn echter veel zaken geannuleerd. Maar het schrijven van een boek over de 100 jarige geschiedenis door Ferdy Bos en Dick den Boer kan gelukkig wel doorgaan vinden. Onlangs hebben de schrijvers het archief van het Winschoter Stadsjournaal doorgespit en een aantal filmbeelden gevonden die zeer bruikbaar zijn voor het boek. Van deze beelden worden "screenshots" gemaakt en zullen t.z.t. een plaatsje in het nog te verschijnen boek krijgen!
Leuk dat het Winschoter Stadsjournaal een bijdrage mag/kan leveren over de geschiedenis van deze echte Winschoter club!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Oude films over Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Oude films over Winschoten

Zoals wellicht bekend beheert het Winschoter Stadsjournaal naast haar eigen films ook films van "derden". We proberen ook oude films over Winschoten en het Oldambt die door anderen zijn gemaakt te be... lees verder »

Voordat het los gaat! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Voordat het los gaat!

Op 31 maart 2021 was onze cameraman Thies op pad om, voordat het Sint Vitusholt vanaf april op de schop gaat, beelden te maken van de oude/vertrouwde situaties zoals we die jaren hebben gekend. In r... lees verder »