BATO voetbal 100 jaar

BATO voetbal 100 jaar Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

De vv Bato bestaat dit jaar 100 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren waren natuurlijk allerlei activiteiten gepland. Maar door de Corona perikelen waar we nu midden inzitten zijn echter veel zaken geannuleerd. Maar het schrijven van een boek over de 100 jarige geschiedenis door Ferdy Bos en Dick den Boer kan gelukkig wel doorgaan vinden. Onlangs hebben de schrijvers het archief van het Winschoter Stadsjournaal doorgespit en een aantal filmbeelden gevonden die zeer bruikbaar zijn voor het boek. Van deze beelden worden "screenshots" gemaakt en zullen t.z.t. een plaatsje in het nog te verschijnen boek krijgen!
Leuk dat het Winschoter Stadsjournaal een bijdrage mag/kan leveren over de geschiedenis van deze echte Winschoter club!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Het nieuwe jaar 2021. - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Het nieuwe jaar 2021.

We hopen als team van het Winschoter Stadsjournaal dat u gezond en veilig 2021 ingegaan bent! Daarnaast hopen we natuurlijk dat het normale leven weer terugkomt zodat we de dingen kunnen gaan doen die... lees verder »

Kerst 2020 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Kerst 2020

Als team van het Winschoter Stadsjournaal wensen we u een prettige Kerst en hopen u op een van onze voorstellingen, 22 en 23 maart 2021 te ontmoeten! Hopelijk zien we elkaar dan in goede gezondheid n... lees verder »