BATO voetbal 100 jaar

BATO voetbal 100 jaar Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

De vv Bato bestaat dit jaar 100 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren waren natuurlijk allerlei activiteiten gepland. Maar door de Corona perikelen waar we nu midden inzitten zijn echter veel zaken geannuleerd. Maar het schrijven van een boek over de 100 jarige geschiedenis door Ferdy Bos en Dick den Boer kan gelukkig wel doorgaan vinden. Onlangs hebben de schrijvers het archief van het Winschoter Stadsjournaal doorgespit en een aantal filmbeelden gevonden die zeer bruikbaar zijn voor het boek. Van deze beelden worden "screenshots" gemaakt en zullen t.z.t. een plaatsje in het nog te verschijnen boek krijgen!
Leuk dat het Winschoter Stadsjournaal een bijdrage mag/kan leveren over de geschiedenis van deze echte Winschoter club!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Van rood wit naar blauw wit - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Van rood wit naar blauw wit

Zaterdag 9 oktober is het jubileumboek over 100 jaar BATO voetbal gepresenteerd. In dit boek geschreven, door Ferry Bos en Dick den Boer, staan ook een aantal afbeeldingen uit films die het Winschoter... lees verder »

Open Dag  Groninger Archieven - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Open Dag Groninger Archieven

Zaterdag 9 oktober was er een open dag bij de Groninger Archieven. Het Stadsjournaal heeft al jaren een stevige band met deze organisatie omdat hier sinds 2015 een groot deel van onze collectie in bew... lees verder »