Dank voor uw bezoek !!!

Dank voor uw bezoek !!!

Dank voor uw bezoek !!! Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Published 24 maart 2016 | By stadsjournaal

De jubileumvoorstelling GOUD, 50 jaar Het Winschoter Stadsjournaal heeft onze verwachtingen vele malen overtroffen. 1600 bezoekers hebben we mogen begroeten. Een ongekend succes. Daarbij zijn de reacties die we van velen van u hebben ontvangen een heerlijke bevestiging dat u onze documentaires bijzonder waardeert.

U mag het geloven of niet, maar we zijn inmiddels al weer plannen aan het maken voor de voorstelling van 2017. We hebben door uw waardering bevestigd gezien dat we maken wat u graag wilt zien. Dank daarvoor. Hieronder enkele foto’s die tijdens de voorstellingen zijn gemaakt.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Dank voor uw bezoek !!! Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
  • Dank voor uw bezoek !!! Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
succesvolle voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

succesvolle voorstellingen

27 maart 2024 - Maandag 25 en dinsdag 26 maart zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker geweest. Nieuw dit jaar was dat we ook op de dinsdagmiddag een voorstelling hadden! We mochten ruim 900! bezoekers... lees verder »

Onze voorstellingen komen eraan....................... - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Onze voorstellingen komen eraan.......................

11 maart 2024 - Op 25 en 26 maart aanstaande zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. Kaarten zijn uitsluitend via de Klinker te verkrijgen, hetzij aan de kassa, of via de website van de Klinker. We hopen... lees verder »