einde basisschooltijd Beukenlaanschool

einde basisschooltijd Beukenlaanschool Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Dinsdag 6 juli had groep 8 van de Beukenlaanschool haar eindmusical in de theaterzaal van de Klinker. Onder de geldende coronamaatregelen genoten ouders en overige belangstellenden van de acteerprestaties van de kinderen.
Het Stadsjournaal was gevraagd om een meercamera registratie van dit gebeuren te maken. De Ouderraad zal zorgen dat ieder kind een kopie van deze registratie krijgt zodat ze later met veel plezier terug kunnen kijken op deze leuke avond!
Mocht u als club/organisatie/vereniging ook een meer cameraregistratie van een gebeuren willen, neem dan gerust contact op! Allicht kunnen wij dit voor u verzorgen. Voor meer info kun u verderop op deze website info krijgen

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

nieuwe computer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

nieuwe computer

Na 10 jaar trouwe dienst begonnen onze montage computers steeds meer kuren vertonen en hebben we besloten om onze montagelijn gefaseerd te gaan vervangen. Sinds half november hebben we nu onze eerste ... lees verder »

donateursavond Oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

donateursavond Oud Winschoten

Op maandag 8 november(lutje Adrillen) hield stichting Oud Winschoten haar traditionele donateursavond. In een goed gevulde theaterzaal van de Klinker waren er lezingen over diverse onderwerpen met, na... lees verder »