einde basisschooltijd Beukenlaanschool

einde basisschooltijd Beukenlaanschool Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Dinsdag 6 juli had groep 8 van de Beukenlaanschool haar eindmusical in de theaterzaal van de Klinker. Onder de geldende coronamaatregelen genoten ouders en overige belangstellenden van de acteerprestaties van de kinderen.
Het Stadsjournaal was gevraagd om een meercamera registratie van dit gebeuren te maken. De Ouderraad zal zorgen dat ieder kind een kopie van deze registratie krijgt zodat ze later met veel plezier terug kunnen kijken op deze leuke avond!
Mocht u als club/organisatie/vereniging ook een meer cameraregistratie van een gebeuren willen, neem dan gerust contact op! Allicht kunnen wij dit voor u verzorgen. Voor meer info kun u verderop op deze website info krijgen

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

ANBI verslag

Aangezien het een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) zijn we verplicht een overzicht te geven van onze activiteitendie het rechtvaardigen dat we de ANBI status mogen voeren... lees verder »

Omroep MAX - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Omroep MAX

Het archief van het Stadsjournaal is zoals bekend vrij omvangrijk en divers. Zo nu en dan wordt er door landelijke omroeporganisaties een beroep op gedaan. Omroep MAX gaat in de maanden juli en august... lees verder »