Extra voorstelling donderdag 19 maart

Published 25 januari 2015 | By stadsjournaal
De kaartverkoop voor de voorstellingen van Het Winschoter Stadsjournaal op 16, 17 en 18 maart in de filmzaal van de nieuwe Klinker, verloopt uiterst succesvol. De filmavonden voor 16 en 17 maart zijn reeds helemaal uitverkocht en voor de woensdag zijn nog maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

In overleg met De Klinker hebben we daarom besloten een 4e voorstelling te geven en wel op donderdag 19 maart aanstaande.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van De Klinker of via de website www.indeklinker.nl
We lichten een klein tipje van de sluier op hetgeen u kunt verwachten:

We hebben de afgelopen jaren de bouw van De Klinker vastgelegd en het spreekt voor zich, dat we daar aandacht aan besteden. Daarbij zijn we ook aanwezig bij het laatste optreden van toneelvereniging Amicitia en een paar fragmenten daarvan komen ook in de voorstelling. We zijn een aantal jaren geleden met “Oh ja Toen!” gestart. Inmiddels wordt de 4e reeks in deze serie gemaakt die bestaan uit delen van vroegere journaalfilms. Deze worden door ons opnieuw gemonteerd in die zin dat we deze wat sneller maken, zonder dat we daarbij de oorspronkelijke sfeer willen aantasten. We gaan ook bij het station van Winschoten kijken, dat in de nabije toekomst een heel andere uitstraling zal krijgen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Kaarten voorstelling 2019 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Kaarten voorstelling 2019

De kaarten voor onze voorstellingen op 18 en 19 maart aanstaande zijn uitsluitend via de Klinker te verkrijgen. De kassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00. Op zaterdag is de ka... lees verder »

Winter 1979 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Winter 1979

Zondag 10 februari stond het radioprogramma Noordmannen in het teken van de winter van 1979. In die winter viel zoveel sneeuw dat het maatschappelijke leven compleet ontwricht was in onze provincie. ... lees verder »