Reisbioscoop

Reisbioscoop Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt is een actieve vereniging die naast het runnen van de speeltuin aan de Kastanjelaan te Winschoten ook veel andere activiteiten organiseert voor haar leden in het clubgebouw. Een van die activiteiten is het organiseren van filmavonden met films van het Winschoter Stadsjournaal, ook dit jaar, op 17 november, mogen we weer te gast zijn bij deze club. Mocht ook u als club, stichting of school gebruik willen maken van de mogelijkheden die we als Winschoter Stadsjournaal aan u kunnen bieden, kijk dan eens verder op onze site onder het hoofdstuk INFORMATIE ! Wellicht kunnen we ook u van dienst zijn!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Donateursavond Oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Donateursavond Oud Winschoten

Traditiegetrouw is de donateursavond van stichting Oud Winschoten op de Leutje Adrilln, de 2e maandag in november. Ook dit jaar op 12 november was het weer zover. In een goed gevulde theaterzaal van d... lees verder »

Heerenzitting doet donatie - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Heerenzitting doet donatie

Vrijdagavond 9 november werd in de kantine van de VV Bato een cheuqe van de Heerenzitting aan het Winschoter Stadsjournaal overhandigd. De Heerenzitting Winschoten ondersteunt door het organiseren va... lees verder »