Reisbioscoop

Reisbioscoop Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt is een actieve vereniging die naast het runnen van de speeltuin aan de Kastanjelaan te Winschoten ook veel andere activiteiten organiseert voor haar leden in het clubgebouw. Een van die activiteiten is het organiseren van filmavonden met films van het Winschoter Stadsjournaal, ook dit jaar, op 17 november, mogen we weer te gast zijn bij deze club. Mocht ook u als club, stichting of school gebruik willen maken van de mogelijkheden die we als Winschoter Stadsjournaal aan u kunnen bieden, kijk dan eens verder op onze site onder het hoofdstuk INFORMATIE ! Wellicht kunnen we ook u van dienst zijn!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Operette in Veendam - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Operette in Veendam

Op vrijdagavond 11 januari hebben we het nieuwjaarsconcert van de operette vereniging Veendam-Wildervank met 3 camera"s vastgelegd. Het was voor het Winschoter Stadsjournaal de 3e keer dat we voor dez... lees verder »

Winteravond van het korte verhaal - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Winteravond van het korte verhaal

Op kerstavond 24 december was het weer zo ver, de Winteravond van het korte verhaal. Voor de 25e keer lazen verschillende auteurs hun eigen (korte ) verhaal voor'. Plaats van handeling was het toneel ... lees verder »