Reisbioscoop

Reisbioscoop Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt is een actieve vereniging die naast het runnen van de speeltuin aan de Kastanjelaan te Winschoten ook veel andere activiteiten organiseert voor haar leden in het clubgebouw. Een van die activiteiten is het organiseren van filmavonden met films van het Winschoter Stadsjournaal, ook dit jaar, op 17 november, mogen we weer te gast zijn bij deze club. Mocht ook u als club, stichting of school gebruik willen maken van de mogelijkheden die we als Winschoter Stadsjournaal aan u kunnen bieden, kijk dan eens verder op onze site onder het hoofdstuk INFORMATIE ! Wellicht kunnen we ook u van dienst zijn!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Een tipje van de sluier....... - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Een tipje van de sluier.......

De data onze voorstellingen naderen met rasse schreden. Via onderstaande link kunt u het artikel lezen dat in het Streekblad verscheen. Op 18 en 19 maart aanstaande zullen we deze films in de Klinker ... lees verder »

Kaarten voorstelling 2019 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Kaarten voorstelling 2019

De kaarten voor onze voorstellingen op 18 en 19 maart aanstaande zijn uitsluitend via de Klinker te verkrijgen. De kassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00. Op zaterdag is de ka... lees verder »