Voordat het los gaat!

Voordat het los gaat! Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Op 31 maart 2021 was onze cameraman Thies op pad om, voordat het Sint Vitusholt vanaf april op de schop gaat, beelden te maken van de oude/vertrouwde situaties zoals we die jaren hebben gekend. In ruim 9 maanden zal deze drukke verkeersader volledig op de kop gaan en daarna aangepast zijn aan de huidige (verkeerstechnische) eisen.
Zo worden onder meer parkeerplaatsen aangelegd en zal het voor het langzamere verkeer veiliger worden! We zullen de gehele aanpak volgen en vervolgens weer een film maken over de veranderingen die deze weg dan ondergaan heeft. Dit natuurlijk afgewisseld met (oude) beelden uit ons archief!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Oude films over Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Oude films over Winschoten

Zoals wellicht bekend beheert het Winschoter Stadsjournaal naast haar eigen films ook films van "derden". We proberen ook oude films over Winschoten en het Oldambt die door anderen zijn gemaakt te be... lees verder »

voorstelling 2021 verplaatst naar 2022!! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

voorstelling 2021 verplaatst naar 2022!!

Helaas is de voorstelling van 2021 door de huidige maatregelen aangaande de coronaperikelen weer verplaatst! De bedoeling was om op 22 en 23 maart 2021 onze voorstellingen te hebben, doch corona gooit... lees verder »