voorstelling 2021 verplaatst naar 2022!!

voorstelling 2021 verplaatst naar 2022!! Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Helaas is de voorstelling van 2021 door de huidige maatregelen aangaande de coronaperikelen weer verplaatst! De bedoeling was om op 22 en 23 maart 2021 onze voorstellingen te hebben, doch corona gooit (weer) roet in het eten.
Na overleg met de directie van de Klinker is besloten om de voostellingen te verplaatsen naar 29 en 30 maart 2022!!!!
Uw gekochte kaarten blijven uiteraard geldig maar zullen door de Klinker omgeboekt worden aangezien de maandagavond voorstelling geschrapt is . De voorstellingen zijn nu op dinsdag en woensdag!
Voor verdere info kunt u contact met de Klinker opnemen (www.indeklinker.nl) We betreuren e.e.a. zeer maar zijn door de corona helaas gedwongen om de voorstellingen te verplaatsen naar 2022.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Oude films over Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Oude films over Winschoten

Zoals wellicht bekend beheert het Winschoter Stadsjournaal naast haar eigen films ook films van "derden". We proberen ook oude films over Winschoten en het Oldambt die door anderen zijn gemaakt te be... lees verder »

Voordat het los gaat! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Voordat het los gaat!

Op 31 maart 2021 was onze cameraman Thies op pad om, voordat het Sint Vitusholt vanaf april op de schop gaat, beelden te maken van de oude/vertrouwde situaties zoals we die jaren hebben gekend. In r... lees verder »