Voorstelling 2022

Voorstelling 2022

Voorstelling 2022 Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Geschreven door:

Op 29 en 30 maart waren onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker, we mochten ruim 1000!!! bezoekers ontvangen, waar we natuurlijk ontzettend blij en trots op zijn. Het waren twee mooie filmavonden met leuke reacties van het publiek.
Het geeft ons weer de inspiratie en een goed gevoel om door te blijven gaan met het in beeld brengen van de Winschoter historie.
Helaas moesten we tijdens deze voorstellingen ook bekend maken dat twee steunpilaren van het 1e uur, Robert Jalink en Frits Knaapen, stoppen met hun werkzaamheden voor onze club! Jarenlang bekende gezichten van het Winschoter Stadsjournaal en zeer begaan en bevlogen met het in beeld brengen van Winschoten, heren ontzettend bedankt!!!!!!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

succesvolle voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

succesvolle voorstellingen

27 maart 2024 - Maandag 25 en dinsdag 26 maart zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker geweest. Nieuw dit jaar was dat we ook op de dinsdagmiddag een voorstelling hadden! We mochten ruim 900! bezoekers... lees verder »

Onze voorstellingen komen eraan....................... - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Onze voorstellingen komen eraan.......................

11 maart 2024 - Op 25 en 26 maart aanstaande zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker. Kaarten zijn uitsluitend via de Klinker te verkrijgen, hetzij aan de kassa, of via de website van de Klinker. We hopen... lees verder »