Voorstellingen 2017 succesvol.

Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Published 23 maart 2017 | By Jan Witter

Op maandag 20 en dinsdag 21 maart waren onze jaarlijkse filmvoorstellingen in de Klinker. Ruim 1000 mensen bezochten de voorstellingen! Wederom een enorm succes. Het publiek kon voor de pauze genieten van Panden Kok, de redding en renovatie van de bekende panden in de Blijhamsterstraat, onbekende volkstuinen , jaren dertig beelden aangevuld met huidige beelden van verdwenen middenstandszaken en van de laatste voorstelling in bioscoop Scala in 1992.

Na de pauze keken we terug naar de verhuizing van WVV van de Kastanjelaan naar het Stadspark in 1995, stadsbeelden uit 1971 en een film over de havens die Winschoten had en heeft. Al met al een programma dat bij het publiek zeer in de smaak viel. Ook werd Robert Jalink gehuldigd vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap bij onze club.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

  • Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
  • Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
Locatietheater Vita Nova - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Locatietheater Vita Nova

De Winschoter toneelvereniging Vita Nova speelde zondag 30 juni drie eenakters op drie locaties in Winschoten. Thema: 'Waanzinnig gelukkig'. De bezoekers werden in drie groepen verdeeld, en wandelden... lees verder »

Poort van Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Poort van Winschoten

Op dit moment wordt druk gewerkt aan de afbraak van de bibliotheek aan de Johan Modastraat. Eerder is de supermarkt al afgebroken, Uiteraard blijft het Winschoter Stadsjournaal de ontwikkelingen in di... lees verder »