Voorstellingen 2017 succesvol.

Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Published 23 maart 2017 | By Jan Witter

Op maandag 20 en dinsdag 21 maart waren onze jaarlijkse filmvoorstellingen in de Klinker. Ruim 1000 mensen bezochten de voorstellingen! Wederom een enorm succes. Het publiek kon voor de pauze genieten van Panden Kok, de redding en renovatie van de bekende panden in de Blijhamsterstraat, onbekende volkstuinen , jaren dertig beelden aangevuld met huidige beelden van verdwenen middenstandszaken en van de laatste voorstelling in bioscoop Scala in 1992.

Na de pauze keken we terug naar de verhuizing van WVV van de Kastanjelaan naar het Stadspark in 1995, stadsbeelden uit 1971 en een film over de havens die Winschoten had en heeft. Al met al een programma dat bij het publiek zeer in de smaak viel. Ook werd Robert Jalink gehuldigd vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap bij onze club.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

  • Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
  • Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
Groninger Audio Visueel Archief - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Groninger Audio Visueel Archief

Sinds april is ook ons zwart-wit archief overgedragen aan het GAVA in de stad Groningen. Alle producties vanaf 1966 en het kleurenfilm archief is al sinds 2015 in opslag bij de GAVA en nu dus ook het ... lees verder »

Reisbioscoop - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Reisbioscoop

Reeds een aantal jaren worden we door de speeltuinvereniging Sint Vitusholt uitgenodigd om een filmavond te verzorgen. Ook op zaterdagavond 13 april waren we weer te gast bij deze actieve club. Ruim 3... lees verder »