Voorstellingen 2017 succesvol.

Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Published 23 maart 2017 | By Jan Witter

Op maandag 20 en dinsdag 21 maart waren onze jaarlijkse filmvoorstellingen in de Klinker. Ruim 1000 mensen bezochten de voorstellingen! Wederom een enorm succes. Het publiek kon voor de pauze genieten van Panden Kok, de redding en renovatie van de bekende panden in de Blijhamsterstraat, onbekende volkstuinen , jaren dertig beelden aangevuld met huidige beelden van verdwenen middenstandszaken en van de laatste voorstelling in bioscoop Scala in 1992.

Na de pauze keken we terug naar de verhuizing van WVV van de Kastanjelaan naar het Stadspark in 1995, stadsbeelden uit 1971 en een film over de havens die Winschoten had en heeft. Al met al een programma dat bij het publiek zeer in de smaak viel. Ook werd Robert Jalink gehuldigd vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap bij onze club.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

  • Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
  • Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
Cats! - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Cats!

Zaterdag 8 december gaf W.K.C. , de Winschoter Kunstrolschaats Club haar jaarlijkse showavond in de Klinker. Thema was de musical Cats! Met medewerking van danseressen van Dansschool Ina Possel, en ac... lees verder »

Donateursavond Oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Donateursavond Oud Winschoten

Traditiegetrouw is de donateursavond van stichting Oud Winschoten op de Leutje Adrilln, de 2e maandag in november. Ook dit jaar op 12 november was het weer zover. In een goed gevulde theaterzaal van d... lees verder »