Voorstellingen 2017 succesvol.

Voorstellingen 2017 succesvol.

Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Published 23 maart 2017 | By Jan Witter

Op maandag 20 en dinsdag 21 maart waren onze jaarlijkse filmvoorstellingen in de Klinker. Ruim 1000 mensen bezochten de voorstellingen! Wederom een enorm succes. Het publiek kon voor de pauze genieten van Panden Kok, de redding en renovatie van de bekende panden in de Blijhamsterstraat, onbekende volkstuinen , jaren dertig beelden aangevuld met huidige beelden van verdwenen middenstandszaken en van de laatste voorstelling in bioscoop Scala in 1992.

Na de pauze keken we terug naar de verhuizing van WVV van de Kastanjelaan naar het Stadspark in 1995, stadsbeelden uit 1971 en een film over de havens die Winschoten had en heeft. Al met al een programma dat bij het publiek zeer in de smaak viel. Ook werd Robert Jalink gehuldigd vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap bij onze club.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
  • Voorstellingen 2017 succesvol. Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »

succesvolle voorstellingen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

succesvolle voorstellingen

27 maart 2024 - Maandag 25 en dinsdag 26 maart zijn onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker geweest. Nieuw dit jaar was dat we ook op de dinsdagmiddag een voorstelling hadden! We mochten ruim 900! bezoekers... lees verder »