Winschoter schooltheater

Winschoter schooltheater

Winschoter schooltheater Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Published 15 maart 2017 | By Jan Witter

Evenals verleden jaar mocht het Winschoter Stadsjournaal weer een meer cameraregistratie maken van een voorstelling van het Winschoter schooltheater. Al meer dan 25 jaar wordt er door onderwijzers, ouders en bekenden een aantal voorstellingen gegeven voor de basisschooljeugd van Winschoten. Ook dit jaar was het weer een spetterende voorstelling met een spectaculaire openingsscene. Ruim 1200 kinderen zagen dit toneelstuk en op dinsdagavond 14 maart werd het stuk voor de overige belangstellenden gespeeld. Van die voorstelling maakte het Winschoter Stadsjournaal een registratie.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »