WVV 120 jaar

WVV 120 jaar

WVV 120 jaar Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Published 27 november 2016 | By Jan Witter

Zaterdag 26 november vierde WVV haar 120 jarig bestaan. RTV Noord zocht beelden uit de jaren zestig toen WVV, met onder meer Jan Mulder, Klaas Koenes en Jan Blom in de gelederen, noordelijk kampioen werd. Johan Poppen, WVV er en filmer, hij werd later ook een van de steunpilaren van het Winschoter Stadsjournaal, filmde de wedstrijd Frisa( Leeuwarden)- WVV. In deze wedstrijd scoorde Jan Mulder het winnende doelpunt en werd WVV noordelijk kampioen. De redactie van Noord Vandaag was dan ook verrast dat het Winschoter Stadsjournaal deze beelden in haar archief had. Een compilatie van deze beelden is vrijdag 25 november gebruikt in de uitzending Noord Vandaag, waar Jan Mulder de hoofdgast was.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »