WVV 125 jaar

WVV 125 jaar

WVV 125 jaar Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Geschreven door:

Op zaterdag 3 sept vierde WVV het 125 jarig bestaan van de vereniging. In de middag was er een reunistenwedstrijd en vanaf 20.00 barstte het feest in de Klinker los! Naast optredende artiesten was er ook ruimte om in de foyer films te bekijken uit het archief van het Winschoter Stadsjournaal. We hebben in ons archief een aantal films die zeer in de smaak van het publiek vielen, zo kon men ondermeer weer genieten van het behalen van het Noordelijk kampioenschap in 1964, terugkijken op het 80 jarig bestaan in 1976, kampioenschappen en de verhuizing in 1995 naar het huidige onderkomen in het Stadspark.
Zo mochten/konden we weer een leuke bijdrage leveren aan de viering van het 125 jarig bestaan van deze club!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »