Dank voor uw bezoek !!!

Dank voor uw bezoek !!!

Dank voor uw bezoek !!! Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Published 24 maart 2016 | By stadsjournaal

De jubileumvoorstelling GOUD, 50 jaar Het Winschoter Stadsjournaal heeft onze verwachtingen vele malen overtroffen. 1600 bezoekers hebben we mogen begroeten. Een ongekend succes. Daarbij zijn de reacties die we van velen van u hebben ontvangen een heerlijke bevestiging dat u onze documentaires bijzonder waardeert.

U mag het geloven of niet, maar we zijn inmiddels al weer plannen aan het maken voor de voorstelling van 2017. We hebben door uw waardering bevestigd gezien dat we maken wat u graag wilt zien. Dank daarvoor. Hieronder enkele foto’s die tijdens de voorstellingen zijn gemaakt.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Dank voor uw bezoek !!! Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
  • Dank voor uw bezoek !!! Stichting Het Winschoter Stadsjournaal
Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »