Toertocht Reik (v/h Driever’s Dale)

Toertocht Reik (v/h Driever’s Dale)

Toertocht Reik (v/h Driever’s Dale) Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Published 25 mei 2014 | By stadsjournaal

Zondag 18 mei jl, werd voor de 25e keer de motor met zijspan toertocht georganiseerd voor de bewoners van het Reik aan de Hoorntjesweg (v/h Driever’s Dale).

Onder fantastische weersomstandigheden voerde de tocht naar het prachtige Westerwolde waar op camping De Bronzen Eik gepauzeerd werd. De kinderen konden zich tegoed doen aan een heerlijke barbeque en een spelletje voetbalgolf. Vervolgens via een andere route terug naar Winschoten. De organisatie van het evenement wordt al 25 jaar door een groep enthousiaste motorrijders mede georganiseerd. Het Stadsjournaal is verzocht van de dag een filmverslag te maken. De tweede Driever’s Dale On the Move… want jaren geleden is er eveneens een verslag gemaakt. Op onderstaande foto van Adriaan Ufkes, het vertrek van de motoren aan de Hoorntjesweg.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »