Voorstelling 2022

Voorstelling 2022

Voorstelling 2022 Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Geschreven door:

Op 29 en 30 maart waren onze jaarlijkse voorstellingen in de Klinker, we mochten ruim 1000!!! bezoekers ontvangen, waar we natuurlijk ontzettend blij en trots op zijn. Het waren twee mooie filmavonden met leuke reacties van het publiek.
Het geeft ons weer de inspiratie en een goed gevoel om door te blijven gaan met het in beeld brengen van de Winschoter historie.
Helaas moesten we tijdens deze voorstellingen ook bekend maken dat twee steunpilaren van het 1e uur, Robert Jalink en Frits Knaapen, stoppen met hun werkzaamheden voor onze club! Jarenlang bekende gezichten van het Winschoter Stadsjournaal en zeer begaan en bevlogen met het in beeld brengen van Winschoten, heren ontzettend bedankt!!!!!!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe montagecomputer - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nieuwe montagecomputer

19 april 2024 - Onlangs heeft het Winschoter Stadsjournaal een nieuwe montage computer aangeschaft. Donderdag 18 april was het heugelijke feit dat de computer in gebruik is genomen. Tijdens onze clubavond werd de... lees verder »

Filmavond - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Filmavond

7 april 2024 - Op zaterdagavond 6 april hebben we een filmavond verzorgd bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt. Bij de vereniging zijn we al een aantal keren geweest om een filmavond te verzorgen! Deze keer... lees verder »